Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
The place for properties that are completely renovated!

Description

'Stijlvol en modern begane grond appartement in het leuke Amsterdam Oost, met 2 ruime slaapkamers en een royale tuin. Klaar om direct in te trekken en van te genieten.' Dit smaakvol verbouwde appartement aan Eerste Atjehstraat heeft een fantastische lay-out en alles om heerlijk te wonen zonder verbouwen of klussen. De open en warme sfeer is in het gehele appartement te voelen en vormt een uniek geheel. Ook de Indische buurt heeft een voelbaar eigen karakter. Hier bestaan de levendigheid van de stad en een dorps-achtig karakter gemoedelijk naast elkaar; het beste van beide werelden is op deze buurt dan ook zeker van toepassing. Bovendien ligt dit 3-kamerappartement aan een verkeersluwe straat met eenrichtingsverkeer en zijn zowel het Flevopark én het Oosterpark nabij.

INDELING Begane grond: Dat dit appartement tot in detail is uitgedacht, is meteen bij binnenkomst te zien in de lange hal waar een visgraat vloer, hoge plinten en zwart houtwerk de sfeer bepalen. Aan het einde van de hal, waar alle vertrekken aan grenzen, ligt de open living die te betreden is door de plafondhoge, dubbele deuren. Via de ruime zithoek is de open keuken toegankelijk die een mooie verbinding heeft met de grote tuin (31m2) door de schuifpui. De neutrale keuken is geplaatst in een rechte opstelling met een eiland waardoor er veel werk- en kastruimte is ontstaan. Uiteraard is alle denkbare apparatuur aanwezig, zoals een vaatwasser, koelvriescombinatie, een breed fornuis met 6-kookpitten en twee ovens, een afzuigkap en een Quooker heetwaterkraan. Er is zelfs een ingebouwde wijnklimaatkast aanwezig en een patio die bereikbaar is vanuit één van de slaapkamers. De tuin is een aangename plek om optimaal te genieten van het stadse buitenleven. Er is meer dan genoeg ruimte voor zowel een loungeset als een grote eettafel. De centrale hal geeft toegang tot de twee slaapkamers, het separate toilet en de badkamer. Aan de voorzijde ligt een ruime slaapkamer met inloopkast van waaruit tevens de bergvliering bereikbaar is. Aan de patio ligt een tweede, kleinere slaapkamer. Beide kamers ademen eenzelfde moderne sfeer uit en beschikken over veel daglicht. De badkamer, uitgevoerd in prachtig grote tegels, is een aangename plek. Er is een grote inloopdouche met regendouchekop, een dubbele wastafel met houten opbergmeubel, inbouwverlichting en een wandvullende spiegel.

OMGEVING De Indische buurt biedt alles wat je nodig hebt op korte afstand. Voor de dagelijkse boodschappen; vers- en delicatessenwinkels, speciaalzaken en supermarkten, maar ook voor een diversiteit aan overige winkels zijn de Javastraat, de Dappermarkt en de Oostpoort nabij. Voor een grote verscheidenheid aan horeca is er in de wijk genoeg aanbod. Ook liggen er prachtige Amsterdamse parken, goedaangeschreven (basis)scholen en sportaccommodaties zoals een tennisvereniging, hockeyclub, sportscholen op geringe afstand. De brede straten en het vele groen bieden een veilige omgeving voor kinderen. Treinstation Amstel, Muiderpoort en Science Park liggen op steenworpafstand, evenals de ring A10.

ERFPACHT Bij deze woning is sprake van voortdurend erfpacht en is afgekocht tot 31 maart 2057.

BIJZONDERHEDEN - Sfeervol en modern 3-kamerappartement van 77m2 - Bouwjaar 1905 - Heerlijke tuin van ruim 30m2 - Prachtig, groene en rustige straat in de Indische buurt - Alle voorzieningen op loopafstand - De gehele woning is voorzien van een sfeervolle visgraat vloer met vloerverwarming - 2 lichte slaapkamers - Grote badkamer en separaat toilet- - Veel bergruimte - De servicekosten bedragen €166,- per maand - Oplevering in overleg

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Contact us

Properties

Street Eerste Atjehstraat 107 -H
City Amsterdam
Quarter Timorpleinbuurt
Area Alongside quiet road
In city centre
Property type Ground floor apartment
Year of construction 1905
Surface area 77m2
Energy label A
Rooms 3
Bedrooms 2
Bathrooms 1
Garden Ja, achtertuin
Completion In overleg

Map

Contact us

Leave your details here and the real estate agent of the property shall contact you as soon as possible.

Contact details

Would you like more information about this house, or do you want to plan a viewing? Click on the button below and you will find the contact details of the real estate agent.

Real estate agent Eefje Voogd Makelaardij
Email info@eefjevoogd.nl
Phonenumber 020 3050560

Comparable houses