Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
The place for properties that are completely renovated!

Description

Eerste Helmersstraat 85-D, Amsterdam. Hoogwaardig en luxueus verbouwd appartement van 62m² (NEN-gemeten) op eigen grond, met 2 slaapkamers, fraaie open keuken in een rustige straat op een centrale locatie in Oud-West. Het appartement is zojuist volledig gerenoveerd en kan snel opgeleverd worden.
 
Indeling: Entree op de tweede verdieping. De hal leidt naar de ruime woonkamer met open keuken die zich aan voorzijde van het appartement bevindt. De moderne keuken heeft alle benodigde inbouwapparatuur en is voorzien van een spoeleiland. Aan de achterzijde de twee lichte slaapkamers, waarvan de master bedroom een Frans balkon heeft. Centraal in het appartement de fraaie badkamer met inloopdouche, wastafel en een wc. Door het gehele appartement ligt een houten Hongaarse punt met vloerverwarming.
 
Locatie Het appartement is gelegen op een rustige maar bijzonder centrale locatie in het populaire Oud-West. Het Vondelpark ligt op steenworp afstand en het stadscentrum, het Museumplein en het Leidseplein zijn ca. 5 min. fietsen. In de nabije omgeving van het appartement bevinden zich talloze cafés, restaurants, winkeltjes en De Hallen. Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (S106, ring A-10), het openbaar vervoer (tramlijn 1 om de hoek op de Overtoom, tramlijnen 7 en 17 op de Kinkerstraat, trein- en metrostation Lelylaan is met de tram binnen ca. 5 min. te bereiken) en een goede verbinding naar bijv. Schiphol. In de straat zijn voldoende parkeermogelijkheden (waaronder ook de ondergrondse parkeergarage aan het Staringplein middels vergunningstelsel).
 
Kenmerken - Woonoppervlak: 62m² (NEN-gemeten) - Hoogwaardig gerenoveerd - Eerste gebruik na verbouwing - Frans balkon - 2 slaapkamers - Vloerverwarming - Mooie visgraad houten vloer - Rustige straat en bijzonder centrale locatie - Eigen grond - VvE is in oprichting - Energielabel: A - Nieuwe fundering - Oplevering in overleg - Parkeren middels vergunningsstelsel
 
Deze informatie is door Engel & Völkers met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Engel & Völkers geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen Engel & Völkers niet worden aangerekend. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om een eigen NEN 2580 meting de (laten) uitvoeren.
Contact us

Properties

Street Eerste Helmersstraat 85 -D
City Amsterdam
Quarter WG-terrein
Area Alongside quiet road
Free surrounding view
Property type Apartment
Year of construction 1886
Surface area 62m2
Rooms 3
Bedrooms 2
Bathrooms 1
Completion In overleg

Map

Contact us

Leave your details here and the real estate agent of the property shall contact you as soon as possible.

Contact details

Would you like more information about this house, or do you want to plan a viewing? Click on the button below and you will find the contact details of the real estate agent.

Real estate agent Engel & Völkers Amsterdam
Email amsterdamzuid@engelvoelkers.com
Phonenumber 020-7162418

Comparable houses