Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
The place for properties that are completely renovated!

Description

Jan den Haenstraat 16 C, Amsterdam

Modern volledig gerenoveerd 3 kamer appartement gelegen in een van de leukste wijken van Amsterdam! Op steenworp afstand van de bruisende Jordaan, het groene Erasmuspark en het veelzijdige Westerpark, vind je hier de perfecte combinatie van rust en levendigheid. Het appartement is modern en voorzien van een heerlijk zonnig balkon, waar je de dag ontspannen kunt beginnen of eindigen. Kom langs en laat je verrassen door deze fijne plek!

Indeling: Gezamenlijke entree, trap naar de derde verdieping. Entree, hal met toegang tot een separaat toilet, meterkast en handige berging met wasmachine-aansluiting. De lichte woonkamer aan de voorzijde van het appartement heeft grote raampartijen waardoor er veel natuurlijk licht is. De moderne open keuken grenst direct aan de woonkamer en is voorzien van op maar gemaakte inbouwkasten en diverse inbouwapparatuur; koel-vriescombinatie, oven/magnetron, gasfornuis, vaatwasser, was-droogcombinatie en afzuigkap. Aan de achterzijde bevindt zich een tweede slaapkamer, nu ingericht als werkkamer met ruimte voor een grote kast. Vanuit deze kamer is er toegang tot het zonnige balkon gelegen op het Westen, met uitzicht op de achtertuinen. Tevens aan de achterzijde de andere slaapkamer welke men bereikt via de hal waar zich ook de moderne badkamer bevindt voorzien van inloopdouche en wastafel.

Het appartement is in 2018/2019 onderdeel geweest van een grootschalig "renovatieproject BLOOM" en compleet vernieuwd. Zo zijn onder andere de water-, elektra- en gasinstallaties en de meterkast volledig vernieuwd. De voor en achtergevel zijn geïsoleerd middels voorzetwanden en in de voor- en achtergevel zitten draai-/kiepramen met isolatieglas, ook zijn alle kozijnen vervangen. Het is volledig geïsoleerd en heeft een Energielabel A.

Locatie en omgeving: Dit appartement is gunstig gelegen in de gewilde buurt ‘Bos en Lommer' in Amsterdam-West. De straat heeft een brede prettige opzet en wordt gesierd door prachtige bomen, in de straat is vrijwel altijd een parkeerplaats voor de deur te bemachtigen. Op loopafstand bevinden zich gezellige horecagelegenheden, zoals Spaghetteria, Bagels & Beans, Restaurant FAAM en Bar Spek. Daarnaast treft men diverse sport en recreatie activiteiten op loopafstand, o.a. padel, boulderen en een sportschool, maar ook diverse supermarkten en knusse winkeltjes.

Het Centraal Station en station Sloterdijk zijn beide binnen 15 minuten fietsen bereikbaar. Ook zijn de uitvalswegen (Ring A10) met de auto in enkele minuten te bereiken. Daarnaast zijn er meerdere bus- en tramhaltes (waaronder bus 18 en tram 19) te vinden op onder andere de Admiraal de Ruijterweg en Jan van Galenstraat, die richting Amsterdam Centraal en het Leidseplein gaan. Voor rust en ontspanning ligt het Erasmuspark op loopafstand.

Kenmerken: - Woonoppervlakte: 55 m² - Twee slaapkamers - Volledig gerenoveerd in 2018/2019 - Zonnig balkon - Energielabel A; volledig geïsoleerd - Cv-Ketel 2018, HR++ glas - Moderne keuken en badkamer - Vrij uitzicht aan de voorzijde - Gemeenschappelijke fietsenstalling onder het complex - Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht - VVE: professioneel beheerd, MJOP aanwezig - VVE: Maandelijkse bijdrage: € 84,59 - Oplevering in overleg, kan snel - Notariskeuze koper, echter volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en het Ringmodel koopcontract Amsterdam, op voorwaarde dat deze notaris uitsluitend in Amsterdam gevestigd is.

Disclaimer: Deze informatie is door Engel & Völkers met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Engel & Völkers geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen Engel & Völkers niet worden aangerekend. Koper heeft de gelegenheid om een eigen NEN2580-meting uit te (laten) voeren.

Contact us

Properties

Street Jan den Haenstraat 16 -C
City Amsterdam
Quarter Landlust
Area Residental area
Property type Apartment
Year of construction 1935
Surface area 55m2
Energy label A
Rooms 3
Bedrooms 2
Bathrooms 1
Completion In overleg
woning.balkon yes

Map

Contact us

Leave your details here and the real estate agent of the property shall contact you as soon as possible.

Contact details

Would you like more information about this house, or do you want to plan a viewing? Click on the button below and you will find the contact details of the real estate agent.

Real estate agent Engel & Völkers Amsterdam
Email amsterdamzuid@engelvoelkers.com
Phonenumber 020-7162418

Comparable houses