Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
The place for properties that are completely renovated!

Description

Dit moderne en zeer lichte appartement van 123 m² met een zonnig balkon op het zuiden is gelegen op de negende verdieping en heeft een prachtig uitzicht over het Rembrandtpark. De woning beschikt over een tweetal externe bergingen en heeft daarnaast een eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage. Het appartement is intern in 2018/2019 gerenoveerd en de mogelijkheid bestaat om een derde slaapkamer te creëren. De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

INDELING: Gemeenschappelijke entree middels de lift of het trappenhuis bereikt men de negende etage. Eenmaal binnen in het appartement word je direct verwelkomd in de ruim opgezette woonkeuken. De gehele woning is op een unieke en speelse manier ingericht dankzij de organische vormen en ingebouwde verlichting. De keuken is een ware eyecatcher met een groot eiland, uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, twee ovens (waarvan één een combi-magnetron en de ander een stoomoven), vaatwasser, koelkast, vriezer en zelfs een ingebouwd koffiezetapparaat. Tegenover het keukeneiland bevindt zich een ruime eethoek. Achter de wand bevindt zich het zitgedeelte, met vrij uitzicht over het groen. Deze ruimte kan eventueel worden getransformeerd tot een derde slaapkamer. Vanuit de woonkeuken heb je toegang tot beide slaapkamers. De masterbedroom, heeft aangrenzende inloopkast een is daarnaast voorzien van luxueus vrijstaand bad, een regendouche en wastafel. De tweede slaapkamer beschikt ook over een eigen regendouche en wastafel. Vanuit alle vertrekken kun je genieten van een prachtig en rustgevend uitzicht over het park. Het toilet en de wasruimte vind je meteen rechts zodra je de woning binnen komt. Deze ruimte heeft uiteraard weer dezelfde speelse indeling met ronde vormen. Hier vind je tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Op zowel de negende als eerste etage bevindt zich een eigen berging, zodat je voldoende ruimte hebt voor opslag. Daarnaast is er een privé parkeerplaats in de parkeergarage onder het gebouw, terwijl bezoekers hun auto kunnen parkeren op de parkeerplaats voor het complex. Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

BIJZONDERHEDEN: - De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht; - De woning is 123 m² groot (meetrapport aanwezig); - Balkon van 8 m² op het zuiden aanwezig; - Twee externe bergingen aanwezig van totaal 9 m²; - Eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage aanwezig; - Energielabel C is van toepassing; - Mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer; - De V.v.E. wordt professioneel beheerd door Delair vastgoedbeheer; - De maandelijkse servicekosten bedragen € 342,86; - De niet-zelfbewoningsclausule (de eigenaar heeft er zelf niet gewoond) is van toepassing.

LOCATIE: De Nachtwachtlaan 177 vind je in één van de torens in het Rembrandtpark gelegen in het Overtoomse Veld. Vanuit het appartementencomplex loop je zo het park in, een ideale plek voor een ontspannen wandeling, een picknick of een actieve sessie in de buitenlucht. Sportliefhebbers kunnen hier ook terecht voor een tennisbaan, voetbalvelden en zelfs een skatepark. Wat betreft horecagelegenheden is er voor ieder wat wils. Zo bereik je het Mercatorplein op 5 minuten fietsafstand, hier kun je bijvoorbeeld terecht bij De Biertuin of Restaurant Zurich met hun uitgebreide terras. Maar ook op de Postjesweg of de Jan Evertsenstraat zijn tal van restaurants en café's te vinden. Tevens kun je hier ook terecht voor leuke boutique winkels, je dagelijkse boodschappen bij verschillende supermarkten en diverse speciaalzaken zoals bakkers, slagers en groenteboeren. Qua bereikbaarheid zit je ideaal, de ring A-10 bereik je namelijk binnen enkele minuten en Station Lelylaan vind je op 4 minuten fietsafstand. Vanuit daar reis je gemakkelijk met de trein, tram (1,17,27) , metro (50, 51) en bus.

Contact us

Properties

Street Nachtwachtlaan 177
City Amsterdam
Quarter Rembrandtpark
Area Residental area
Alongside park
Alongside quiet road
Free surrounding view
Property type Apartment
Year of construction 1972
Surface area 123m2
Energy label C
Rooms 4
Bedrooms 2
Bathrooms 2
Completion In overleg
woning.balkon yes
woning.parkeerplaats yes

Map

Contact us

Leave your details here and the real estate agent of the property shall contact you as soon as possible.

Contact details

Would you like more information about this house, or do you want to plan a viewing? Click on the button below and you will find the contact details of the real estate agent.

Real estate agent Dokter Makelaars
Email info@doktermakelaars.nl
Phonenumber 020-6208816