Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
The place for properties that are completely renovated!

Description

PRAKTISCH INGEDEELDE GERENOVEERDE BOVENWONING VAN 49 M² MET EEN RUIM BALKON GELEGEN AAN EEN GROENE, RUSTIGE BINNENPLAATS. DE WONING IS GELEGEN IN HET POPULAIRE AMSTERDAM OOST NABIJ HET OOSTERPARK EN PARK FRANKENDAEL. DE ERFPACHT IS EEUWIGDUREND AFGEKOCHT.

LIGGING/OMGEVING
Het appartement is gelegen in een gezellige straat van de Transvaalbuurt in Amsterdam Oost. Een fijne rustige plek maar je bent zó in het bruisende centrum. Het is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Een plek met voldoende voorzieningen in de buurt, zoals verschillende supermarkten, diverse delicatessenwinkels, buurtwinkels, koffietentjes en leuke restaurants. Daarnaast is de bekende Dappermarkt met een breed en gevarieerd aanbod ook vlakbij. Er zijn veel verschillende horecagelegenheden in de buurt. Je kan bijvoorbeeld ontbijten bij ‘The Cottage’, voor heerlijke koffie naar Rum Baba of voor een gezellige avond uit naar het Beukenplein of de Javastraat, alles is op nog geen 10 minuten lopen, een ideale uitvalsbasis voor een stadsleven. Gelegen tussen het Oosterpark en het Park Frankendeal is een wandeling in het groen altijd dichtbij. Daarnaast ben je met 15 minuten fietsen ben je in het Diemerpark, waar een klein strand is waar je kunt zwemmen in een uitloper van het IJsselmeer.

BEREIKBAARHEID De woning is goed te bereiken met het openbaar vervoer (tramlijnen 1 of 3) en ligt vlakbij metrostation Wibautstraat, het Muiderpoort station en het Amstelstation. De Ring A-10 is binnen enkele minuten bereikbaar via de Wibautstraat en de Gooiseweg. Ook bevind je je binnen no-time in hartje Amsterdam met de fiets (10 minuten) of het openbaar vervoer!

INDELING De entree van het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. De woning is momenteel voorzien van één slaapkamer aan de voorzijde en een woonkamer, balkon en keuken aan de achterzijde.

OPPERVLAKTE Woonoppervlakte: 48,91 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 3,24 m² Conform NEN-2580 ONDERHOUD Gerenoveerde voormalige huurwoning met aan de voorzijde aluminium kozijnen met dubbel glas, aan de achterzijde aluminium + houten kozijnen met enkel glas. Verwarming en warm water middels een moderne CV ketel. Nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe vloer, alles gestuukt. KADASTRAAL BEKEND Gemeente: Amsterdam Sectie: W Nummer: 8770 Index: A2

BOUWJAAR 1917

VERENIGING VAN EIGENAREN Vereniging van Eigenaren Transvaalstraat 62-64 welke staat ingeschreven onder KvK nummer 56235216 bestaande uit 9 leden. De maandelijkse servicekosten bedragen € 100,--. De administratie wordt professioneel beheerd door VB Real Estate Management MJOP is aanwezig.

ERFPACHT ERFPACHT IS EEUWIGDUREND AFGEKOCHT (huidige + nieuwe periode)

BESTEMMING Wonen

BIJZONDERHEDEN - Voorzien van CV ketel; - Daelmans clausule van toepassing (ouderdomsclausule, asbest clausule en niet bewonings clausule) - Projectnotaris Wyck notaris in Maastricht - Gesplitst in 2012; - Oplevering kan snel.

DISCLAIMER Deze informatie is door Keij & Stefels B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend. U kunt ook zelf de maten (laten) controleren van het object. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Contact us

Properties

Street Transvaalstraat 64 -1
City Amsterdam
Quarter Transvaalbuurt
Area Residental area
Property type Apartment
Year of construction 1917
Surface area 49m2
Energy label F
Rooms 2
Bedrooms 1
Bathrooms 1
Completion In overleg
woning.balkon yes

Map

Contact us

Leave your details here and the real estate agent of the property shall contact you as soon as possible.

Contact details

Would you like more information about this house, or do you want to plan a viewing? Click on the button below and you will find the contact details of the real estate agent.

Real estate agent Keij & Stefels
Email info@keij-stefels.nl
Phonenumber 020-5775333

Comparable houses