Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
The place for properties that are completely renovated!

Description

ZEER ROYAAL EN LUXE GERENOVEERD DUBBEL BOVENHUIS MET ZONNIG BALKON EN MAAR LIEFST DRIE SLAAPKAMERS!

In de rustige Baambruggestraat met vrij uitzicht gelegen ruime dubbele bovenwoning. Deze bovenwoning is gelegen op de tweede en derde verdieping en kent een riant formaat (ca. 130 m2). De woning heeft een volledige renovatie ondergaan waarbij enkel gebruik is gemaakt van zeer luxe materialen. Op de tweede verdieping bevindt zich een zeer ruime woon-/eetkamer met luxe open keuken en toegang tot het balkon. Tevens vindt u op deze verdieping de master bedroom. Op de derde verdieping vindt u de andere twee slaapkamers, een separate was- en ketelruimte en de luxe badkamer. De badkamer is in zijn volledigheid betegeld en beschikt over een luxe inbouw kranen, ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator.

Welkom in Leyenburg!  In deze rustige groene woonwijk blijft men vaak voor langere tijd wonen. Aan de Veenendaalkade en de Soestdijksekade zorgen de woonboten voor een gezellige en levendige sfeer. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u prima terecht bij het winkelcentrum aan het Monnickendamplein of bij het winkelcentrum Leyweg waar elke dinsdag een markt is en meerdere keren per jaar activiteiten worden georganiseerd. Het Florence Nightingalepark met kinderboerderij is tevens gevestigd in Leyenburg en de wijk grenst aan het Zuiderpark, waar van alles te beleven valt voor jong en oud.

KORTOM, KOFFERS INPAKKEN EN NEEM UW INTREK IN DIT LUXE APPARTEMENT IN EEN HEERLIJKE WOONOMGEVING!! Bel met ons kantoor voor het maken van een afspraak of voor aanvullende informatie. Ons team is u graag van dienst! 

Indeling:  Begane grond: Open portiek welke voorzien is van fraai stucwerk en gesausd in een warme beige kleur met trap naar eerste verdieping. Eerste verdieping: Entree woning, entreehal met meterkast en met PVC beklede trap naar tweede verdieping.  Tweede verdieping: Overloop met toegang tot woonkamer en toilet. De woonkamer is van zeer royaal formaat en strekt zich over de lengte van de woning. Aan de achterzijde treft u de ruime keuken welke voorzien is van een fraai kookeiland. Het balkon is bereikbaar vanuit de keuken. Het balkon is gelegen op de middag- en avondzon (zuidwesten). De master bedroom is via de woonkamer bereikbaar en is aan de voorzijde gelegen. Via de overloop de trap naar de derde verdieping. Derde verdieping: Overloop met toegang tot twee slaapkamers en de wasruimte. Aan de achterzijde vindt u een ruime slaapkamer welke toegang geeft tot de badkamer. De badkamer is in zijn volledigheid betegeld en voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, ligbad en designradiator. De tweede slaapkamer is voorzien van een vaste trap naar een gedeeltelijke vliering. Via deze kamer is tevens een inloopkast bereikbaar waarvandaan tevens de badkamer toegankelijk is.

Kenmerken:  - Bouwjaar 1940 - Woonoppervlakte: ca. 130 m2 - Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 7 m2 - Inhoud: ca. 470 m3 - Eigen grond - 46/100e aandeel in een actieve VvE met een maandbijdrage van € 138,- - Vier kamers, waarvan drie slaapkamers - Balkon met zonnige zuidwesten ligging - Verwarming en warm water middels Remeha Calenta uit 2016 - Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR glas - Materialen- en ouderdomsclausule van toepassing - Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing - Aanbiedingsvoorwaarden Agterberg Makelaardij van toepassing - Oplevering in overleg.

Bij interesse adviseren wij u, uw eigen aankoopmakelaar in te schakelen! Mocht u interesse hebben in deze woning maar u heeft uw eigen woning nog niet verkocht... bel dan zeker even met ons kantoor voor een vrijblijvende waardebepaling! De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot een bezichtiging, het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Contact us

Properties

Street Baambruggestraat 163
City Den Haag
Quarter Leyenburg
Area Residental area
Alongside quiet road
Free surrounding view
Property type Maisonnete Apartment
Year of construction 1940
Surface area 130m2
Energy label C
Rooms 4
Bedrooms 3
Bathrooms 1
Completion In overleg
woning.balkon yes

Map

Contact us

Leave your details here and the real estate agent of the property shall contact you as soon as possible.

Contact details

Would you like more information about this house, or do you want to plan a viewing? Click on the button below and you will find the contact details of the real estate agent.

Real estate agent Agterberg Makelaardij
Email info@agterbergmakelaardij.nl
Phonenumber 070-2600046