Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
The place for properties that are completely renovated!

Description

Welkom bij dit prachtige en volledig gerenoveerde begane grond appartement, gelegen in de gewilde wijk Scheveningen. Dit charmante appartement met 1 slaapkamer en kastenkamer biedt de perfecte mix van modern comfort en klassieke charme, dankzij een grondige renovatie die in 2022 is uitgevoerd.

Geniet van de rust en het gemak van gelijkvloers wonen in een bruisende buurt, op slechts enkele minuten van het strand. Gelegen aan de Marcelisstraat 115 in het hart van Scheveningen, biedt deze woning het beste van twee werelden: de rust van een woonwijk en de levendigheid van een badplaats. Op loopafstand vindt u de prachtige Scheveningse boulevard, het strand, de haven en talloze restaurants, cafés en winkels. Met het openbaar vervoer om de hoek en het centrum van Den Haag op korte afstand, is dit de ideale plek voor wie van comfort en gemak houdt.

Bij binnenkomst betreed je de hal, die direct toegang geeft tot het toilet en leidt naar de woonkamer. De ruime en lichte woonkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zit- en eethoek. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de open keuken en slaapkamer. Ook zit er een aparte bergruimte, ideaal voor het opbergen van spullen en waar tevens een wasmachine aansluiting zit. De moderne open woonkeuken is praktisch ingedeeld en biedt voldoende werk- en opbergruimte en is voorzien van hoogwaardig inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, combioven en inductiekookplaat. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartementen biedt toegang tot de kastenkamer en badkamer. De badkamer is voorzien van moderne faciliteiten, waaronder een inloopdouche, design radiator en een wastafelmeubel.

Dit is een unieke kans om te wonen in een volledig gerenoveerd appartement in een van de meest geliefde wijken van Den Haag. De combinatie van modern wooncomfort, een energiezuinige woning en een fantastische locatie maakt dit appartement de perfecte keuze voor starters, alleenstaanden of als pied-à-terre.

Kenmerken: - Woonoppervlak ca. 41 m2 - Volledig gerenoveerd in 2022, dus zo te betrekken zonder te renovatie - Energielabel B - Recent opgerichte VvE met een maandelijkse bijdrage van €72,22 (46/127e aandeel) - Eigen grond - Meubels ter overname - Oplevering in overleg

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze advertentie. 

Contact us

Properties

Street Marcelisstraat 115
City Den Haag
Quarter Scheveningen
Area Residental area
Alongside quiet road
Property type Ground floor apartment
Year of construction 1905
Surface area 42m2
Energy label B
Rooms 2
Bedrooms 1
Bathrooms 1
Completion In overleg

Map

Contact us

Leave your details here and the real estate agent of the property shall contact you as soon as possible.

Contact details

Would you like more information about this house, or do you want to plan a viewing? Click on the button below and you will find the contact details of the real estate agent.

Real estate agent VERRA Makelaars
Email info@verraexpathomeservices.com
Phonenumber 070 204 1122

Comparable houses