Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen
We zoeken een nieuwe eigenaar voor ons platform klaaromtewonen.nl Meer informatie of direct contact

Interesse in Klaaromtewonen.nl ?

Na jarenlang duizenden mensen te hebben geholpen aan hun nieuwe droomhuis hebben wij besloten te stoppen met KOTW!

Ben jij geïnteresseerd om ons platform over te nemen? Mail je plan en gegevens naar info@kotw.nl. Wij nemen contact met je op.

Omschrijving

Unieke kans: Moderne hoekwoning met wellness- en ontspanningsfaciliteiten Welkom in deze prachtige moderne hoekwoning, waar luxe en comfort naadloos samenkomen. Deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en actief leven, zowel binnen als buiten.

Ruimte en comfort Met maar liefst vijf slaapkamers, twee luxe badkamers, drie toiletten en een ruime living, biedt deze woning volop ruimte voor het hele gezin. De L-vormige woonruimte is voorzien van een elegante eikenhouten vloer met vloerverwarming en geeft via openslaande deuren direct toegang tot de achtertuin. De moderne open keuken is een ware eyecatcher met zwarte houten eikendeuren en stijlvolle gouden visgraattegels. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur zoals een Quooker, inductiekookplaat met ingebouwde designafzuiging en een oven.

Unieke uitbouw met hobby- of werkruimte Aan de zijkant en achterkant van de woning is een ruime uitbouw gerealiseerd, perfect voor een werk- of hobbyruimte. De aparte ingang en eigen toilet maken dit deel van het huis ideaal voor een praktijk aan huis of als hobbyruimte. Het daglicht stroomt binnen door de lichtkoepel en zijramen, terwijl de airconditioning voor een aangenaam binnenklimaat zorgt. Wellness en buitenleven De achtertuin is een oase van rust en ontspanning. Hier vind je een complete wellnessruimte met een jacuzzi, een infrarood- en Finse sauna, sportruimte en zelfs een ijsbad voor de ultieme wellnesservaring. De overkapping met glazen pui en verstelbare lamellen biedt een heerlijke plek om het hele jaar door van de tuin te genieten. Ook is er een buitenkeuken met bar, perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie.

Indeling Bij binnenkomst word je verwelkomd in de ruime hal met garderobe en toegang tot het moderne toilet met fonteintje. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, waaronder een ruime master bedroom met een royale inloopkast. De tweede verdieping biedt nog een master bedroom met airconditioning en een badkamer ensuite. Extra opbergruimte is te vinden op de ruime bergvliering. Parkeerplaats op eigen terrein De voortuin is niet alleen stijlvol aangelegd, maar biedt ook plek voor je auto op de eigen oprit.

Omgeving Deze woning bevindt zich in een kindvriendelijke buurt met alleen bestemmingsverkeer. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, waaronder winkelcentrum Nieuw Oosteinde aan het Poldermeesterplein. Het prachtige Amsterdamse Bos en het winkelcentrum 'Stadshart' in Amstelveen liggen op korte afstand.

Kortom, deze woning biedt een unieke combinatie van luxe, ruimte en comfort, met tal van mogelijkheden voor ontspanning en hobby’s. Ideaal voor wie op zoek is naar een volledig afgewerkte woning waar je zo in kunt!

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Zoete Veenstraat 2
Stad Aalsmeer
Wijk Oosteinde
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Woonhuis
Bouwjaar 2004
Woonoppervlakte 202m2
Energielabel B
Kamers 7
Slaapkamers 5
Badkamers 2
Tuin Ja, voor- achter- en zijtuin
Oplevering In overleg
Parkeerplaats ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Makelaarsland
E-mailadres info@makelaarsland.nl
Telefoonnummer 0882002000