Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Praktisch ingedeeld en stijlvol verbouwd begane grond appartement van 87 m2 met 2 slaapkamers, een mooie beschutte tuin, van 32 m2, op het zuiden en fijne extra tuinkamer met berging van nog eens 5 m2 in de tuin en dit alles aan de mooie Amstelkade aan het water op de grens van de Rivierenbuurt en de Pijp in Amsterdam

“This property is listed by a MVA Certified Expat Broker”

Indeling: Eigen entree met tochtportaal, lichte hal met direct toegang tot de kast met wasmachine en droger opstelling. Vanuit de hal is er toegang tot beide slaapkamers, de aparte wc met fonteintje, de badkamer en aan het einde van de gang is er toegang tot het woongedeelte. De eerste slaapkamer ligt aan de voorzijde met uitzicht op de Amstel. De tweede slaapkamer met bovenlicht is en suite met directe toegang naar de badkamer door middel van een handige schuifdeur. Uiteraard is de badkamer ook toegankelijk vanuit de hal. Beide slaapkamers hebben op maat gemaakte inbouwkasten. De badkamer is smaakvol ingericht met een inloop douche en dubbele wastafel. Over de volledige breedte van de achterzijde ligt de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur van onder ander Siemens. Deze moderne keuken is uitgevoerd in een mooie combinatie van witte hoogglans bovenkastjes en eikenhouten onderkasten. dit geeft een heel mooi contrast. Het aanrecht maakt het geheel smaakvol af in wit composiet uitvoering. De woonkamer bestaat uit een zitgedeelte en eetgedeelte, gescheiden door een slim geplaatste scheidingswand, de ruimtes staan hierdoor ondanks de scheidingswand wel in verbinding met elkaar. In de woonkamer ligt een houten vloer en in de slaapkamers en hal ligt een mooie kwaliteit lichte tegelvloer. De woonkamer heeft middels openslaande deuren direct toegang tot de beschutte tuin met veel privacy. De tuin is heerlijk op het zuiden gelegen. Een heerlijke plek om te genieten van een bbq, borrelen met vrienden of familie of voor een ontbijtje in de zon. Achterin de tuin staat een ruim en fraai tuinhuis, dit tuinhuis is in twee gedeeltes verdeeld, een gedeelte praktische bergruimte en een gedeeltelijk perfect te gebruiken als werkplek of gastenverblijf.

Omgeving en bereikbaarheid: Dit gedeelte van de Amstelkade is gelegen in Amsterdam Zuid, Rivierenbuurt maar ook op de grens van de Pijp. In de nabijheid van de Maasstraat, Rijnstraat en Scheldestraat allen met een divers aanbod van winkels en horeca. Maar dus ook de winkels in de Pijp o.a. op de Ceintuurbaan zijn eigenlijk onder handbereik. Met de Weesperzijde dichtbij met ook daar genoeg horeca aanbod. Verder zijn de Rai het Beatrixpark, Park Somerlust waar je in de zomer kunt zonnen en zwemmen, allemaal op korte fietsafstand. Naar het centrum van Amsterdam, Carre, het Amstelhotel, de Magere Brug, je fiets er binnen enkele minuten naar toe en met de auto ben je binnen 5 min op de snelweg. Ook het openbaar vervoer is met de metro en de halte van lijn 4 en 12 op loopafstand.

Bijzonderheden: - Aantrekkelijk appartement op de begane grond aan de Amstelkade van 87m2; - Vloerverwarming; - 2 ruime slaapkamers, 3e (slaap)kamer in het tuinhuis; - Fijne beschutte tuin op het zuiden; - VvE bestaat uit 4 leden en de bijdrage is € 108,91 per maand; - Erfpacht is al vastgeklikt voor het volgende tijdvak, de procedure is al helemaal doorlopen; - Huidige erfpacht canon voor 2024 is € 458,13. Voor het eeuwig durende tijdvlak is er vastgeklikt onder de gunstige voorwaarden. - Energielabel C. - Aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Amstelkade 55 -H
Stad Amsterdam
Wijk IJselbuurt
Ligging In woonwijk
Aan water
In centrum
Vrij uitzicht
Aan vaarwater
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1924
Woonoppervlakte 87m2
Energielabel C
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Tuin Ja, achtertuin
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar KNAP Certified Expat Broker
E-mailadres info@knapmakelaardij.nl
Telefoonnummer 020-2015533

Vergelijkbare woningen