Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Te koop aangeboden in Amsterdam-West (Oud-West): Klaar voor de toekomst! Gelegen in het geliefde voormalig stadsdeel Oud West bieden wij dit zeer duurzame, high-end, nieuw onder architectuur gebouwde en optimaal ingedeelde benedenwoning (ca. 90 m2) te koop aan. Deze benedenwoning beschikt over twee ruim bemeten slaapkamers met beide een eigen badkamer, een royale woonkamer met open keuken en een stadstuin/patio met vloerverwarming en cabriodak! Met de verbouwing is de woning van alle denkbare gemakken voorzien om optimale duurzaamheid te realiseren met o.a. een warmtepomp, airconditioning, optimale isolatie (A++), vloerverwarming en een nieuwe fundering!

OMGEVING: Vrijwel alles is vanuit deze woning op loopafstand. Voor rondje hardlopen of een fijne wandeling kunt u terecht in het geliefde Vondelpark, de dagelijkse boodschappen pikt u gemakkelijk op in één van supermarkten aan de Jan Pieter Heijestraat of de Overtoom en voorgenoemde locaties kunnen u eveneens voorzien van diverse horeca gelegenheden en leuke winkels. Om gegarandeerd een leuke avond te beleven met vrienden en-/of familie kunt u o.a. terecht bij de voormalige tramremise, oftewel ‘De Foodhallen’, het Leidseplein of de Cornelis Schuytstraat, welke enkel een oversteek door het Vondelpark verwijderd is van de woning. Verder kenmerkt deze locatie zich door de gunstige ligging ten aanzien van de Ring A-10 en de kindvriendelijke rustige buurt. Kortom, genieten van allerlei leuke uitstapjes in de buurt en in nabije omgeving, maar wel genieten van de rust die deze buurt uitstraalt.

GLOBALE INDELING: Aan de voorzijde komt u het appartement op de begane grond binnen, het appartement heeft twee ingangen (middels de voordeur in het trappenhuis alsmede middels de openslaande deuren aan de straatzijde). Het eetgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Middels de grote raampartijen heeft u een heerlijk zicht op de straat. Midden in de woonruimte heeft u mogelijkheid om een uitgebreide keuken met eiland te plaatsen. De koper kan naar eigen wens en smaak een keuken uitzoeken (stelpost* opgenomen). De ruime en lichte woonkamer biedt toegang tot de zonnige patio (ca. 10 m2). De patio is voorzien van een cabriodak, hierdoor kunt u met mindere dagen het dak geheel sluiten. Ook is er in de patio vloerverwarming aanwezig! Middels de gang komt u in het achtergelegen gedeelte. Hier treft u de slaapkamers met de badkamers. Beiden slaapkamers zijn ruim van formaat en beiden voorzien van een eigen luxe badkamer (inloopdouche, designradiator en wastafelmeubel). In de ouderlijke slaapkamer is er ook nog een vrijstaand ligbad aanwezig. Kortom, een heerlijk gelijkvloers familiehuis met maar twee ruime slaapkamers, twee badkamers en een sfeervolle stadstuin / patio. Optimaal geïsoleerd en high-end gerenoveerd met oog voor detail waarbij uitsluitend hoogwaardige materialen zijn gebruikt.

DUURZAAMHEID | Energielabel A++ Dit appartement kenmerkt zich door duurzaamheid, letterlijk van A tot Z. De gehele woning inclusief de fundering en achtergevel zijn opnieuw opgetrokken gebruikmakend van de meest hoogwaardige en meest duurzame materialen. Het appartement beschikt over 7 zonnepanelen, vloerverwarming, een warmtepomp, airconditioning (warme en koude lucht), mechanische ventilatie, kozijnen met isolatieglas (HR++) en geïsoleerde wanden, vloeren en plafonds. Comfortabel en luxe wonen op een top locatie gecombineerd met het voordeel van lage energielasten.

PARKEREN: Vergunningsgebied: West-11.3. Met een parkeervergunning voor West-11.3 mag u parkeren in West-11. De geschatte wachttijd voor een parkeervergunning is circa zeven maanden. Met een elektrische auto kunt u voorrang krijgen als u aan de voorwaarden voor een milieu parkeervergunning voldoet. (bron: gemeente Amsterdam d.d. juli 2024).

EIGENDOMSSSITUATIE: De woning is gelegen op eigen grond. Er is derhalve geen sprake van erfpacht!

BIJZONDERHEDEN: - High-end gerenoveerd (2024) met gebruik van hoogwaardige materialen; - centrale locatie in rustige straat in de zeer populaire Helmersbuurt in Oud West - twee slaapkamers; - servicekosten € 100,- per maand; - twee luxe uitgevoerde badkamers; - riante en zonnige patio met vloerverwarming en cabriodak!; - volledig geïsoleerd, energielabel A++; - 7 zonnepanelen aanwezig; - alle kamers voorzien van airconditioning; - eigen grond; - V.v.E. dient te worden opgericht; - optimaal geïsoleerd (o.a. vloerisolatie, warmtepomp, vloerverwarming en nieuwe kozijnen met isolerende beglazing); - projectnotaris: Seinstra & Van Rooij Notarissen te Amsterdam (in verband met (onder)splitsing in appartementsrechten); - stelpost keuken € 10.000,00 incl. btw bij Nieuw Leven Keukens in Voldendam; - voorbehoud gunning verkoper; - oplevering in overleg. Metrage conform meetrapport NEN 2580 (zie bijlagen / verkoopdossier): - bruto vloeroppervlakte woning: 103.6 m² (BVO) - GO wonen: 89.3 m² (inclusief patio) - gebouw gebonden buitenruimte: 9.2 m² - inhoud: 334.45 m³

Voor een uitgebreide afspraak op locatie of meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld. NEN2580-clausule is van toepassing bij deze woning.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Kanaalstraat 151 -H
Stad Amsterdam
Wijk Cremerbuurt
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1907
Woonoppervlakte 90m2
Energielabel A+
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Tuin Patio/atrium
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Amstelland Makelaars B.V.
E-mailadres info@amstellandmakelaars.nl
Telefoonnummer 020 320 90 80

Vergelijkbare woningen