Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Werkelijk een parel dit stijlvol gerenoveerde appartement van bijna 100 m², gelijkvloers en met LIFT bereikbaar! De indeling is heel prettig, grote ruimtes met zorg en stijl aangepast aan de hedendaagse verwachtingen. Een heerlijke woonkeuken, ruime zitkamer, 2 grote slaapkamers en een centrale hal bij binnenkomst met toegang tot alle vertrekken. Naast de goede indeling is het afwerkingsniveau prachtig, geheel gerenoveerd in 2021.

Indeling: Gemeenschappelijk entree, met fraai trappenhuis. Trap of lift naar derde verdieping. Entree, ruime hal met toegang naar alle vertrekken. Een heerlijke woonkeuken aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon en prachtig afgewerkt met mooie materialen zoals een extra diep marmeren aanrechtblad en een messing Quooker kraan. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat met afzuigkap met recirculatie systeem, oven en aparte combimagnetron, een afwasmachine, ijskast, vriezer en Liebherr wijnklimaatkast. De zitkamer is gelegen aan de voorzijde en biedt veel ruimte voor een gezellige zithoek. In het tussenstuk zijn mooie kasten ingebouwd. De masterbedroom ligt aan de voorzijde en beschikt over een walk-in closet. Aan de achterzijde de tweede ruime slaapkamer, tevens met toegang tot het balkon. De badkamer ligt ook aan de achterzijde, fraai afgewerkt met marmer en voorzien van een ruime douche, een vrijstaand bad en dubbele wastafel. Hier is ook een kast voor de wasmachine en droger. In de hal een apart toilet met fonteintje en een handige garderobekast. Op de zolderverdieping nog een extra berging.

Omgeving: De Milletstraat is een rustige straat in Amsterdam Zuid, met veel groen. Om de hoek van de Beethovenstraat met een veelzijdig aanbod aan winkels, zoals een Ekoplaza FoodMarqt, NH Flowers, Albert Heijn, Hema en veel detailhandel zoals een goede slager, bakker, vishandel en kaasboer. Maar ook tal van horeca, zoals een gezellige wijnbar, lunchrooms, koffietentjes en diverse restaurants zoals Margaux en Ferilli’s. Het Olympiaplein met o.a. de heerlijk bakker Le Fournil, een Marqt supermarkt en diverse kleine detailhandel is ook op loopafstand. Het is een heerlijke woonplek met veel groen in de omgeving. Het Beatrixpark is om de hoek en langs de Stadionkade en de Minervalaan is ook veel groen.

Bereikbaarheid: Uitstekend gelegen, Station Zuid is op loopafstand, de tram is om de hoek en met de auto zit u zo op de Ring A10.

Bijzonderheden: - Woonoppervlakte circa 98,10 m², balkon circa 6,1 m² en berging circa 6 m²; - Gemeentelijk monument en beschermd stadsgezicht; - Bouwjaar 1955; - In 2021 smaakvol gerenoveerd met nieuw elektrische leidingen en installaties, isolatie van vloeren en plafonds en hoogwaardige afwerking met onder andere marmer, strak gestuukte wanden en plafonds en een eiken visgraat parketvloer; - Actieve VvE, de maandelijkse servicekosten bedragen € 334,52. Professioneel beheerd door Newomij Beheer. In 2021 is de voorzijde geschilderd en het schilderwerk aan de achterzijde is in 2023 uitgevoerd en door verkoper is toen meteen geïnvesteerd in HR ++ glas aan deze zijde; - Verwarming middels blokverwarming, de ketels zijn in 2016 vernieuwd door de VvE. Het huidige voorschot voor de verwarming bedraagt € 89,25 per maand. Een aantal radiatoren hebben een Tado thermostaat knop waardoor bediening per kamer eenvoudig is via onder andere een smartphone; - Warmwater via boiler en in de keuken een Quooker; - Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de huidige jaar canon bedraagt € 1.289,80. Deze wordt jaarlijks geïndexeerd. AB 2000 is van toepassing, overstap naar eeuwigdurende erfpacht is mogelijk; - Ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur en mogelijkheid om 2 parkeervergunningen te krijgen zonder wachttijd; - Oplevering in overleg.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Milletstraat 10 -3
Stad Amsterdam
Wijk Minervabuurt
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1955
Woonoppervlakte 98m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Van Baerle makelaars
E-mailadres amsterdam@vanbaerlemakelaars.nl
Telefoonnummer 020-612 302 0_

Vergelijkbare woningen