Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

HYPERMODERNE EN DUURZAME VILLA (A+++ LABEL) MET EEN HEERLIJKE TUIN ZONNIGE TUIN GRENZEND AAN WATER IN EEN RUSTIGE WOONWIJK IN AMSTERDAM-SLOTEN. UW AUTO KUNT U PARKEREN IN DE GARAGE OP UW EIGEN TERREIN. KORTOM, EEN IDEAAL GEZINSHUIS IN AMSTERDAM! Aan de verkeersarme Sloterweg bieden wij deze een onder architectuur en smaakvolle ontworpen gebouwde villa uit 2020 van 230 M2 op een ruim perceel van 430 M2 aan. Deze adembenemende villa, gelegen in een unieke plek in Amsterdam Sloten, biedt het beste van twee werelden: een oase van groen en rust te midden van de natuur, en toch op slechts een steenworp afstand van het bruisende stadsleven. Natuurlijk is het al een feest om op de villa aan te komen rijden door het zo mooi bewaard gebleven oude dorp Sloten. De villa is gelegen op een eiland van totaal 4 woningen en heeft een eigen oprit met voldoende ruimte voor meerdere auto's.

INDELING: zie de plattegronden in de fotobijlage en/of maak een afspraak met URBAN MAKELAARS.

BEGANE GROND: De royale entree met een hoogte van ruim 10 (!!) meter zorgt voor een waanzinnige binnenkomst. Vanuit hier heeft u toegang tot het toilet met fonteintje, trapkast, prachtige open trap naar de eerste verdieping en een prettige kantoor-/ werkruimte. Een uiterst comfortabele werkruimte. Via de dubbele stoere zwarte taatsdeur is de woonkamer met hoge plafonds van 3 meter bereikbaar met een televisie-hoek, een eetkamer-gedeelte en een riante woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur met een eetbar met aangelegen de handige bijkeuken met o.a. de aansluitingen voor de wasmachine- en droger. De woonkamer is royaal, maar heeft ondanks zijn grootte ook zijn knusheid behouden en is er van alle hoeken weer een ander uitzicht op de prachtige tuin. Ook valt direct het licht op dat door de grote ramen (van vloer tot plafond) naar binnen valt. Zowel de eetkamer als de woonkeuken heeft een gigantische schuifpui, waardoor buiten binnen wordt en binnen buiten.

EERSTE VERDIEPING: Vervolgens nemen we de prachtige trap naar de eerste verdieping. Daar is een ruime overloop met toegang naar de drie ruime slaapkamers en de badkamer. De master bedroom met een inloopkamer heeft fantastisch uitzicht over water en groen. En dan de badkamer…. hier is niets aan het toeval overgelaten! Deze ruimte is voorzien van mooie wand- en vloertegels, tweede toilet, een dubbele wastafelmeubel met spiegel, een ligbad en inloopdouche. Een heerlijke ruimte om te ontspannen!

TWEEDE VERDIEPING: Op de tweede verdieping bevinden zich twee prettige slaapkamers met voldoende opslagruimte dankzij handige schotten over de gehele breedte. Deze verdieping is zeer ruimtelijk door de hoge nok van bijna 6 meter. Tevens bevinden zich de installaties voor o.a. de 20 zonnepanelen en de aansluitingen voor een tweede badkamer zijn reeds voorbereid.

TUIN: Maar dan zijn we er nog niet. Deze spectaculaire villa heeft een minstens zo spectaculaire alsmede zonnige tuin aan het water met veel privacy! Door de ligging op het zuiden kunt u hier heerlijk de gehele dag genieten van de zon of de schaduw. De achter- en zijtuin is aangelegd met een terras, een buitenkraan, verlichting, een groene erfafscheiding, trampoline, een groot grasgazon om te luieren of te spelen en voldoende plaats voor schommels, etc voor de kinderen.

PARKEREN: Het is mogelijk om te parkeren in de eigen garage en op eigen terrein voor meerdere auto's, ideaal voor een elektrische auto met laadpaal!

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID: Voor de verwende koper van deze villa is het nog goed te melden dat u niet alleen omgeven bent door authentieke stukjes natuur, maar ook alle benodigde winkels nabij te vinden zijn: op een steenworp afstand ligt het goed uitgeruste winkelcentrum Belgiëplein maar ook het oude Sloten en Badhoevedorp zijn vlakbij en hebben leuke horeca en fijne winkels. De bereikbaarheid van de villa is natuurlijk ook geen discussie: de A4 en A10 liggen om de hoek, de toegangswegen naar Amsterdam Centrum eveneens en naar Schiphol en naar de Zuidas kunt u gemakkelijk fietsen. De Tramlijn 2 brengt u met een minuut of 15 naar het hartje Centrum en ook buslijn 195 stopt bijna voor de deur. Er zijn tal van sportvoorzieningen op steenworp afstand. Denk hierbij aan o.a. het achtergelegen wielerbaan, voetbalclub, hockeyclub, golfbaan, rugbyclub, honkbalclub en sportschool. U hoeft alleen nog maar uw boot in de Nieuwe Meer af te meren en u heeft ook nog één van de fijnste recreatieplekken op 5 minuten fietsen.

ERFPACHT: Het betreft een eeuwigdurende recht van erfpacht van de gemeente Amsterdam. Algemene bepalingen van 2016 zijn van toepassing. De canon bedraagt ca. € 13.000,- per jaar en is fiscaal aftrekbaar op de inkomstenbelasting.

BIJZONDERHEDEN: - Villa met een woonoppervlakte van: ca. 230 M2. (NEN 2580 gemeten, meetrapport aanwezig) - Garage: ca. 16 M2. - Perceel oppervlakte: ca. 430 M2. - Bouwjaar: 2020. - Prive oprit voor meerdere auto's. - Zonnige tuin aan het water met veel privacy. - Vloerverwarming door de gehele woning. - Energielabel A+++ met 20 zonnepanelen. - De woonkamer en tweede verdieping is voorzien van een airco systeem. - Uitgebreide meterkast met aardlekschakelaar(s) en glasvezel aansluiting. - Alarm- en camera systeem aanwezig. - Bijzonder wonen op een toplocatie! - Nabij diverse basisscholen en de populaire middelbare scholen in Oud-Zuid zijn op fietsafstand. - Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam. - Oplevering: in overleg.

We zijn als verkopend makelaar enorm onder de indruk van de afwerking, de kwaliteit en de doordachte indeling van deze woning. Bel of e-mail ons voor een bezichtiging, wij willen uw graag rondleiden in deze VILLA op een toplocatie!

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Sloterweg 1013
Stad Amsterdam
Wijk Sloterweg e.o.
Ligging In woonwijk
Aan water
Beschutte ligging
Woningtype Vrijstaand huis
Bouwjaar 2020
Woonoppervlakte 230m2
Energielabel A+
Kamers 7
Slaapkamers 6
Badkamers 1
Tuin Ja, rondom
Oplevering In overleg
Garage ja
Parkeerplaats ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Urban Makelaars
E-mailadres info@urbanmakelaars.nl
Telefoonnummer 020-303 509 0

Vergelijkbare woningen