Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Op een toplocatie gelegen, bieden wij aan: een prachtig en strak afgewerkt appartement van ca. 48m2 op eigen grond, midden in één van de leukste buurten van Amsterdam: de Pijp! Het appartement in 2024 geheel gerenoveerd, beschikt over twee slaapkamers, balkon en heeft een eigen opgang! De woning is gelegen aan de rustige Tweede Jan van der Heijdenstraat, op loopafstand van de gezelligheid van de Albert Cuypmarkt en de vele cafés en restaurants. Met een zeer gevarieerd aanbod van leuke restaurants, hippe koffietentjes, gezellige barretjes en vele winkels. Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht op de Ceintuurbaan en de Van Woustraat. Vanuit de woning ben je zo bij de Amstel waar op loopafstand Carré, de Hermitage en de Ysbreecker zitten. Op fietsafstand zijn het Marie Heinekenplein, de Frans Halsstraat en het Gerard Douplein gelegen. Op steenworp afstand ligt het Sarphatipark voor sport en ontspanning. De woning heeft een gunstige liggen ten opzichte van diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer met mogelijkheden naar alle uithoeken van de stad. Bovendien bevindt halte De Pijp van de Noord-Zuid lijn zich om de hoek. Binnen 15 minuten sta je op Schiphol Airport en binnen enkele minuten ben je met de trein in hartje centrum.

 

INDELING: Eigen entree, binnenkomst in de hal met fraaie stalen deur die toegang biedt tot het woongedeelte aan de voorzijde met zeer mooi vorm gegevens open keuken met spoeleiland. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals combi-oven, inductiekookplaat met Bora afzuigsysteem en een Quooker. Aan de achterzijde bevinden zich de twee slaapkamers. De ruime mastebedroom heeft prachtig ingebouwde kasten en biedt middels openslaande deuren toegang tot het heerlijke balkon. De tweede slaapkamer is zeer geschikt als logeerkamer of study en geeft ook toegang tot het balkon. De prachtig ingericht badkamer beschikt over een ruime inloopdouche en fraai wastafel meubel. Het gehele appartement is voorzien van een houten parket vloer en vloerverwarming met zone thermostaat per kamer.

BIJZONDERHEDEN: - Gelegen op eigen grond - Energie label A - Geheel gerenoveerd - Goed ingedeeld 3-kamer appartement, 2 slaapkamers - Professioneel beheerde VVE, servicekosten: € 84,00 per maand - MJOP aanwezig - Aanvaarding: in overleg, kan snel - Niet bewoners clausule is van toepassing

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Tweede Jan van der Heijdenstraat 47
Stad Amsterdam
Wijk Hemonybuurt
Ligging In woonwijk
Woningtype Appartement
Bouwjaar -1906
Woonoppervlakte 48m2
Energielabel A
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Van Baerle makelaars
E-mailadres amsterdam@vanbaerlemakelaars.nl
Telefoonnummer 020-612 302 0_

Vergelijkbare woningen