Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Luxe in 2023/2024 volledig gerenoveerd benedenhuis van ca. 57 m² met een zonnige tuin op het zuiden! Het appartement beschikt over twee slaapkamers en is gelegen op een toplocatie in een rustig deel van de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Diverse winkels en prachtige parken zijn op loopafstand gelegen, net als de bruisende Pijp. Energielabel A! Omgeving: Het appartement ligt in de populaire Rivierenbuurt, in een rustige en breed opgezette straat. Op loopafstand van de woning bevindt zich de Rijnstraat, met een ruim winkelaanbod voor alle dagelijkse boodschappen. In deze straat kunt u gebruik maken van diverse supermarkten, een bakker, groenteman, drogist en apotheek. Ook is er een verscheidenheid aan horecagelegenheden te vinden zoals lunchrooms, cafés en restaurants. Verder ligt de gezellige Maasstraat op fiets-/loopafstand van de woning.

Bereikbaarheid: De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. In de nabije omgeving zijn er twee NS stations, te weten Station Amsterdam Amstel en Station Amsterdam RAI. Met de metro bent u vanaf de nabijgelegen halte van de Noord-Zuidlijn binnen enkele minuten op het Centraal Station. De Ring A10 met goede verbindingen naar Haarlem, Den-Haag/Schiphol en de A2 richting Utrecht zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar.

Indeling: Begane grond: De charmante eigen entree met originele en authentieke details geeft middels een glazen stalen deur toegang tot de hal. Vanuit de hal betreedt u vervolgens direct de woonkamer aan de voorzijde en de uiterst moderne open woonkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur van het merk Inventum, te weten: een combi-oven, vaatwasmachine, koelkast, vriezer, een 4-pits inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem en een Quooker. In de kern van de woning treft u de moderne badkamer, welke is voorzien van inloopdouche, wastafel met wastafelmeubel, toilet en designradiator. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers welke beide beschikken over openslaande deuren naar de zonnige achtertuin (Zuiden). De tuin heeft een breed verhoogd terras en achterin ligt een stenen berging van ca. 4m². Tevens beschikt het appartement over een separate ruimte met aansluiting voor de wasmachine en de droger. Door de gehele woning ligt vloerverwarming en een prachtige brede houten (eiken) parketvloer. In de plafonds van de woonkamer en in de gang zijn inbouwspots geplaatst en het volledige appartement is voorzien van dubbel glas en aan de achterzijde zijn recent nieuwe kozijnen geplaatst met HR++ glas.

Bijzonderheden: - Energielabel A; - Volledig gerenoveerd in 2023/2024; - Voorzien van nieuwe kozijnen met HR++ glas aan de achterzijde; - VvE wordt professioneel beheerd door VvE-tje; - De VvE bestaat uit 4 appartementsrechten; - VvE Servicekosten bedragen € 60,- per maand; - Erfpacht canon bedraagt ca. € 1.077,30 per jaar; - Tijdvak erfpacht loopt t/m 15 februari 2059; - Erfpacht eeuwigdurend vastgeklikt na 15 februari 2059; - Jaarlijkse erfpacht canon € 1.148,79 + daadwerkelijke inflatie; - Projectnotaris: KB Notarissen, Frans ten Veen; - De koopovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het model van de Ring Amsterdam, waarin additioneel een niet- bewoners-, asbest- en ouderdomsclausule worden opgenomen; - Oplevering kan snel.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN-2580: De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde BBMI/NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Uiterwaardenstraat 59 -H
Stad Amsterdam
Wijk Rijnbuurt
Ligging In woonwijk
Beschutte ligging
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1935
Woonoppervlakte 57m2
Energielabel A
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Tuin Ja, achtertuin
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar RIVER Makelaardij B.V.
E-mailadres info@rivermakelaardij.nl
Telefoonnummer 020-6794809

Vergelijkbare woningen