Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Project Park View Vossius, gelegen op een unieke locatie in het prestigieuze Oud-Zuid, is een high-end ontwikkeling bestaande uit vier luxe appartementen met een hoogwaardige afwerking en een adembenemend uitzicht over het Vondelpark. Het pand, gelegen op eigen grond, is recentelijk volledig gerenoveerd, inclusief een nieuwe fundering en een A+++ energielabel. De begrippen luxe, rust en oog voor detail, zijn leidend geweest bij het realiseren van de vier appartementen onder begeleiding en ontwikkeling van PS concepts. Het resultaat is niets minder dan adembenemend.

LIGGING/BEREIKBAARHEID Park View Vossius is gelegen op een schitterende locatie aan het Vondelpark, om de hoek van de bekende P.C. Hooftstraat en op steenworp afstand van het Museumplein en het Leidseplein, een ware toplocatie. De parkeervergunning maakt het mogelijk om voor de deur te parkeren, maar wat de parkeervergunning uniek maakt is de toegang tot de overdekte parkeergarage Q-park onder het Museumplein. De toegang wordt automatisch verleend via het kenteken van de parkeervergunning en hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Normaliter zijn de kosten voor deze beveiligde parkeergarage € 846,22 per maand.

INDELING Middels de marmeren entree betreedt u het pand. Na de voorportaal komt u in de centrale hal terecht waar de lift zich bevindt. De lift is toegankelijk via een elektronische tag en stopt alleen op de verdieping van de desbetreffende woning. Het appartement beschikt over hoge plafonds met een imposante hoogte van meer dan 3 meter. De stalen deur in de hal, die zich uitstrekt van de vloer tot het plafond, benadrukt de fenomenale hoogte van de woning en leidt tot de woon-/eetkamer. Via de twee grote ramen en de dubbele deuren naar het balkon geniet u van het adembenemende uitzicht over het Vondelpark. De op maat gemaakte keuken is voorzien van high-end Gaggenau inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, combimagnetron en stoomoven. De ware eyecatcher van deze keuken is het riante kookeiland wat volledig is afgewerkt met prachtig marmer natuursteen. De high-end keuken vloeit naadloos over in de ruime woon-/eetkamer, waarbij de woonkamer een ultiem gevoel van rust omarmt, niet alleen door het gekozen kleurenpalet maar ook dankzij de serene ligging aan de Vossiusstraat en het weelderige groene uitzicht op het Vondelpark. In het centrum van de woning bevindt zich de badkamer, welke zeer luxe is afgewerkt. De badkamer beschikt over een op maat gemaakte marmeren wastafel, waarbij het marmer ook mooi is toegepast in de details van de badkamer. Aan de achterzijde van dit bijzondere object bevinden zich twee volwaardige tweepersoons slaapkamers met toegang tot het heerlijke rustige zonovergoten ruime terras gelegen op het Zuiden. De stijlvolle maatwerk kasten met ledverlichting en garderobelift zorgen voor een luxe en georganiseerde garderobe Bovendien is de woning voorzien van een eiken parketvloer in visgraatpatroon, uitgerust met zowel vloerverwarming als koeling via de volledig elektrische warmtepomp van Daikin, wat het hele jaar door zorgt voor een aangenaam en comfortabel binnenklimaat. Ook is de woning aangesloten op zonnepanelen. Verder beschikt de woning over een lichtplan wat volledig bestaat uit Flos verlichting, waar een optimale sfeer mee kan worden gecreëerd. Tevens is de woning uitgerust met een hoogwaardige geluidsinstallatie van Bose, een geavanceerde alarminstallatie en een op afstand bestuurbare video-intercom. Deze voorzieningen zorgen voor ultiem comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Kortom, een adembenemend pand dat moderne luxe en klassieke charme combineert op een absolute toplocatie.

OPPERVLAKTE Woonoppervlakte: 65,50 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 8,30 m² Totale gebruiksoppervlakte: 73,80 m² conform NEN-2580 meetinstructie

ONDERHOUD Volledig gerenoveerd in 2024, voorzien van vloerverwarming en koeling van Daikin. KADASTRAAL BEKEND Gemeente: Amsterdam Sectie: R Nummer: 6143 Index: A-3 BESTEMMING Wonen BOUWJAAR 1879 – volledig gerenoveerd in 2023 met nieuwe fundering en energielabel A+++. VERENIGING VAN EIGENAREN De Vereniging van Eigenaren (VvE) wordt momenteel opgericht en zal professioneel worden beheerd. EIGENDOM De woning is gelegen op eigen grond; geen erfpacht!

BIJZONDERHEDEN - Gelegen op eigen grond; - Nieuwe fundering; - Energielabel A+++; - Vloerverwarming en koeling; - Alarminstallatie; - Geluidsinstallatie van Bose; - Lift aanwezig; - Uitzicht op het Vondelpark.

DISCLAIMER Deze informatie is door Keij & Stefels B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Uitdrukkelijke voorbehouden totstandkoming overeenkomst Alle mondelinge en schriftelijke correspondentie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst inzake het aangeboden object komt pas tot stand nadat een daartoe strekkende overeenkomst door beide partijen is geparafeerd en ondertekend. Voorafgaand hieraan is nimmer sprake van enige overeenstemming waaraan rechten en/of plichten zouden kunnen worden ontleend. Daarnaast geldt te allen tijde het voorbehoud van instemming van de eigena(a)r(en) van het object voor de totstandkoming van een overeenkomst.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Vossiusstraat 17 -C
Stad Amsterdam
Wijk P.C. Hooftbuurt e.o.
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1879
Woonoppervlakte 66m2
Energielabel A+
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Keij & Stefels
E-mailadres info@keij-stefels.nl
Telefoonnummer 020-5775333