Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Wat een uitzicht! Amsterdamser dan dit wordt het niet. Dit driekamer appartement ligt op de mooiste locatie van de Jordaan. Recht tegenover de Westerkerk en met links de Prinsengracht en rechts de Keizersgracht. De woning verkeert in een perfecte staat van onderhoud en is in 2021 intern totaal gerenoveerd, waarbij smaakvolle materialen zijn gebruikt. Het pand heeft een nieuwe fundering en het ligt op eigen grond!
 
Indeling: Entree op de begane grond. Via de gemeenschappelijke trap bereikt u de woning op de derde verdieping. U komt binnen in een hal met ruimte voor de garderobe. De woonkamer ligt aan de voorzijde. Het eerste wat opvalt is het adembenemende uitzicht over de Westerkerk en de grachten. Drie grote ramen bieden een onbelemmerd uitzicht. De open keuken is vernieuwd in 2021 en beschikt over luxe inbouw apparatuur. In het midden van de woning is een berging met de aansluiting voor de wasmachine, een separate WC en de badkamer. Deze laatste beschikt over een ruime inloopdouche en een wastafel. In 2021 zijn deze vernieuwd. Aan de achterzijde van de woning zijn de twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een openslaande deur naar het balkon en is elf vierkante meter groot. De tweede slaapkamer wordt nu gebruikt als kantoor, maar kan ook prima dienst doen als logeer- of hobbykamer. Het balkon ligt op het zuiden en heeft zon vanaf het begin van de middag tot laat in de avond. Het uitzicht is fraai over het groen van de binnentuinen. De achterzijde is heerlijk rustig.
 
Bijzonderheden: - bouwjaar 1764 - gelegen op eigen grond - nieuwe fundering (2021) - woonoppervlakte 67 m2 - intern geheel gerenoveerd in 2021 - onbelemmerd uitzicht op de Westerkerk - uitzicht over de Keizers- en Prinsengracht - woonkamer aan de voorzijde - moderne open keuken (2021) - badkamer met douche en wastafel (2021) - twee slaapkamers aan de achterzijde - groot balkon op het zuiden met uitzicht over de binnentuinen - actieve VVE met meerjaren onderhoudsplan - schilderwerk voor- en achterkant uitgevoerd in 2023 - achtergevel gerenoveerd in 2023 - maandelijkse servicekosten € 200,- - dubbel glas aan de achterzijde - enkel glas aan de voorzijde - CV uit 2021 - energielabel D (geldig tot 2026)
 
Omgeving: De Westermarkt is het plein tussen de Keizers- en Prinsengracht waar de Westerkerk aan ligt. Het verbindt de Raadhuisstraat met de Rozengracht. Midden in het bruisende centrum van de stad met alle grootstedelijke voorzieningen op loopafstand. De winkels en markten van de Jordaan, het shoppen in de Kalverstraat met Nieuwendijk, genieten in de Negen Straatjes, ontelbare restaurants en bruine kroegen. Het Amsterdamse leven binnen handbereik! De bereikbaarheid met openbaar vervoer is perfect. Recht voor de deur van de woning is een tram/bushalte waar de tramlijnen 2, 12, 13 en 17 en diverse stads- en streekbussen stoppen. Deze lijnen vormen een verbinding van het Centraal Station naar alle andere delen van de stad. Met de auto kent u de bezwaren van deze plek. U kunt een parkeervergunning aanvragen voor dit gebied, Centrum 2-E, en de wachttijd daarvoor bedraagt momenteel slechts 8 maanden.
Contact opnemen

Kenmerken

Straat Westermarkt 19 -C
Stad Amsterdam
Wijk Jordaan
Ligging In centrum
Vrij uitzicht
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1764
Woonoppervlakte 67m2
Energielabel D
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Dokter Makelaars
E-mailadres info@doktermakelaars.nl
Telefoonnummer 020-6208816

Vergelijkbare woningen