Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd en sfeervol dubbel benedenhuis in een statig herenhuis in het centrum van Amsterdam.

Locatie: Dit high-end familiehuis is gelegen aan het rustige gedeelte van de Weteringschans (auto te gast), tussen het bruisende Leidseplein en het beroemde Rijksmuseum. De nabijgelegen Prinsengracht, Spiegelgracht en Nieuwe Spiegelstraat, bekend om hun kunstgalerijen, maken dit een ideale locatie om het centrum en Amsterdam Zuid te voet te verkennen. Ondanks de centrale ligging is de omgeving rustig en zijn er tal van boetieks, restaurants, cafés en diverse hotspots op loopafstand. 3-slaapkamer appartement eenvoudige tot 4 te transformeren. Op slechts 3 minuten lopen bevindt zich de hoofdentree van het Vondelpark, en binnen 2 minuten bent u bij het Museumplein en de P.C. Hooftstraat. Dit indrukwekkende appartement van 146 m² kenmerkt zich door grote ruimtes, hoge rijk gedecoreerde ornamentenplafonds, grote ramen, schouwen en een prachtige visgraat parketvloer. Het pand is in 2018 stijlvol gerenoveerd en biedt een flexibele indeling dankzij Gemengd 1-bestemming, wat betekent dat het zowel voor wonen met het hele gezin, als voor woon/werken geschikt is. Thans drie slaapkamers, er is eenvoudig een vierde slaapkamer te creëren.

Indeling: Bel-etage: Eigen entree, hal met garderobe, woonkamer en suite met grote geïsoleerde ramen aan de voorzijde en twee schouwen. Leefkeuken, afsluitbaar van de woonkamer met een schuifdeur. Toegang tot een knusse patio van 10 m², ideaal om te ontspannen. Hal met gastentoilet en een achtergelegen slaap/werkkamer.

Verdiepte parterre: Hoofdslaapkamer, gastenkamer, drie badkamers: één hoofdbadkamer met ligbad en twee badkamers met douche. Flexibele indeling met een slim schuifwandensysteem en luxe opklapbedden, waardoor twee extra logeerkamers kunnen worden gecreëerd. Aan de voorzijde bevindt zich een extra ruimte met woonkamer en keuken, ideaal als kantoor aan huis, zelfstandig gastenverblijf of voor een studerend kind. Kortom multifunctioneel. Parkeren voor de deur of in parkeergarage Vijzelgracht, deze is inbegrepen in de parkeervergunning

Bijzonderheden: Eigen grond Actieve VVE 3 leden, bijdrage €225 per maand Uitstekend onderhouden Buitengevel geschilderd in 2024 MJOP aanwezig Oplevering in overleg Drie slaapkamers, eenvoudig een vierde te creëren Een schitterend gerenoveerd dubbel benedenhuis op een toplocatie in het centrum van Amsterdam, met een ruime en flexibele indeling en hoogwaardige afwerking. Een unieke kans om in stijl en comfort te wonen met je gezin in het hart van de stad.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Weteringschans 35 -H
Stad Amsterdam
Wijk Leidsebuurt
Ligging In centrum
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1878
Woonoppervlakte 146m2
Energielabel D
Kamers 6
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Tuin Patio/atrium
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Keizerskroon Makelaars
E-mailadres info@keizerskroonmakelaars.nl
Telefoonnummer 0204202222

Vergelijkbare woningen