Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen
We zoeken een nieuwe eigenaar voor ons platform klaaromtewonen.nl Meer informatie of direct contact

Interesse in Klaaromtewonen.nl ?

Na jarenlang duizenden mensen te hebben geholpen aan hun nieuwe droomhuis hebben wij besloten te stoppen met KOTW!

Ben jij geïnteresseerd om ons platform over te nemen? Mail je plan en gegevens naar info@kotw.nl. Wij nemen contact met je op.

Omschrijving

Leuke en speels ingedeelde eerste etage woning met 3 slaapkamers, gelegen op een geweldige locatie! Dit fijne en zo te betrekken appartement is goed afgewerkt en beschikt over een lichte woon-/eetkamer met open haard, een moderne open keuken, drie kamers, fraaie en stijlvolle badkamer en een rustig gelegen balkon aan de achterzijde. Daarnaast is het appartement onderdeel van een actieve VvE en gelegen op eigen grond.

Locatie De woning ligt in de Vruchtenbuurt, deze staat bekend om zijn levendige sfeer en vriendelijke gemeenschap. U vindt hier een verscheidenheid aan winkels, restaurants en scholen in de buurt. De buurt is bijzonder geschikt voor gezinnen door de aanwezigheid van verschillende kinderdagverblijven en basisscholen. Op loopafstand liggen eetgelegenheden, OV verbindingen en verschillende specialiteitenzaken. Op fietsafstand liggen de duinen, het strand, diverse sportverenigingen en recreatie gebieden.

Begane grond Middels open portiek toegang tot de eerste verdieping met entree van de woning.

Indeling Entree van de woning, hal met toegang tot de voorzijkamer, fungerend als master bedroom. Deze zijde van de woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens via de hal toegang tot de stijlvolle en smaakvol uitgevoerde badkamer, voorzien van een unieke waskom op een meubel met lades, ledspiegel, vrijdragend closet, mechanische afzuiging en een ruime inloopdouche met gouden kraan en drain. Ruime en lichte woon-/eetkamer, voorzien van een open haard, erker aan de voorzijde en laminaatvloer met brede plank, welke is doorgelegd in het appartement. Aan de achterzijde vindt u de moderne, open keuken, recent geplaatst en voorzien van een inbouwwasmachine, ingebouwde vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, moderne afzuigunit en berglades. Aan de andere zijde een wandopstelling met koel-/vriescombinatie, oven, magnetron en veel bergruimte. Tussenkamer - voormalige keuken - met toegang tot het balkon met balkonkast (opstelplaats Remeha combiketel) en achterzijkamer.

Kenmerken • Bouwjaar 1927 • Woonoppervlakte: ca. 75 m2 • Inhoud: ca. 240 m3 • Gelegen op eigen grond • Energielabel C, geldig tot 17-09-2034 • 1/18e aandeel in een actieve VvE met een maandbijdrage van € 125,00 • Reservefonds per mei 2024 bedraagt circa € 97.260,99 • MJOP aanwezig • Voorgevel recent gereinigd en geïmpregneerd • Open moderne keuken met inbouwapparatuur • Verwarming en warm water via Remeha Avanta combiketel (2006) • Elektra bedraagt 8 groepen, aparte fornuisgroep en 3x aardlekschakelaar (2023) • Volledig voorzien van dubbele beglazing, achterzijde hout, voorzijde kunststof kozijnen (HR++) • Parkeren: Bewonersvergunning 1ste auto € 93,80 per jaar, 2e auto € 327,70 per jaar • Betaald parkeren: Maandag tot en met zondag van 18.00 tot 24.00 uur; tarief €2,60 per uur • Asbest- en ouderdomsclausule van toepassing • Aanbiedingsvoorwaarden Lex van Leeuwen Makelaardij van toepassing • Oplevering in overleg.

Bij interesse adviseren wij u, uw eigen aankoopmakelaar in te schakelen! Mocht u interesse hebben in deze woning maar u heeft uw eigen woning nog niet verkocht.... bel dan zeker even met ons kantoor voor een vrijblijvende waardebepaling! De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Appelstraat 198
Stad Den Haag
Wijk Vruchtenbuurt
Ligging In woonwijk
Aan drukke weg
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1934
Woonoppervlakte 75m2
Energielabel C
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Lex van Leeuwen NVM Makelaars
E-mailadres info@lexvanleeuwen.nl
Telefoonnummer 070-4481000

Vergelijkbare woningen