Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

**ROYAAL, UITZONDERLIJK LUXUEUS ENERGIEZUINIG (A+++) WONEN IN HET BEZUIDENHOUT, EEN BUITENKANS!** SOMMIGE KANSEN DOEN ZICH MAAR HEEL ZELDEN VOOR EN DIT IS ER ABSOLUUT EEN VAN! DIRECT AAN DE RAND VAN HET HAAGSE BOS BIEDEN WIJ U AAN EEN UITZONDERLIJK LUXUEUS EN BIJZONDER HOOGWAARDIG GERENOVEERD HERENHUIS VAN MAAR LIEFST 250m2 MET SCHITTERENDE LEEFKEUKEN, VIJF TOT ZES SLAAPKAMERS, DRIE BADKAMERS EN EEN FRAAI AANGELEGDE ZEER ZONNIGE ACHTERTUIN OP HET ZUIDOOSTEN MET BUITENHAARD.

Een huis van dit niveau is werkelijk een unicum in het populaire, gezellige en bijzonder centraal gelegen "Bezuidenhout". Het huis is zojuist met veel aandacht gerenoveerd waarbij kosten noch moeite zijn bespaard. Uiteraard is vrijwel alles intern gerenoveerd, treft u een schitterend luxe woonkeuken, drie hoogwaardige badkamers en is het geheel prachtig afgewerkt. Op alle verdiepingen ligt een fraaie in visgraat gelegde houten vloer, zijn alle wanden strak gestuct, voorzien van een warme tint schilderwerk en is er veel aandacht besteed aan de verlichting met vele design inbouwverlichting in plafonds en langs de trappen. Natuurlijk is er ook veel aandacht aan verduurzaming besteed. Het gehele huis is voorzien van nieuwe houten kozijnen met triple glas, volledig voorzien van vloerverwarming, de gevels zijn geïsoleerd, het dak is geïsoleerd, de begane grond voorzien van schuimbeton vloer, de verdiepingen voorzien van Fermacell vloeren, een CV-combiketel met hybride warmtepomp en zestien zonnepanelen. Dit alles resulteert in energielabel A+++ bij een huis uit 1896!

Indeling: Entree, ruime vestibule met ingebouwde garderobekasten, meterkast en fraaie en trendy stalen deur en kozijn. Zeer royale bijna 16 meter diepe woon-/eetkamer met design inbouwkast voor de gashaard en televisie, Via schuifpui toegang tot de zeer zonnige en fraai aangelegde achtertuin op het zuidoosten met terras en achterin een vaste open haard voor de gezellige zomeravonden. Centraal op de begane grond is de luxe woonkeuken gerealiseerd met groot eiland en uiteraard een fraai hardstenen werkblad, alle standaard inbouwapparatuur en fijne extra's als een wijnklimaatkast en Quooker. Via een "verborgen" deur en schuifdeur toegang tot het luxe toilet voorzien van fraai wastafelmeubel. Via een tweede verborgen deur toegang tot de bergkast onder de trap. Fraaie op maat gemaakte eikenhouten trap met verlichting naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Overloop met diepe vaste kast onder de trap, modern toilet met fontein en open verbinding naar de multifunctionele ruimte met uitzicht op het Haagse bos. Een ruimte welke perfect geschikt is als televisiekamer, werkkamer of bijvoorbeeld speelkamer voor de kinderen. Royale "master suite" aan de achterzijde met luxueuze ruime badkamer voorzien van inloopdouche, vrijstaand bad en dubbele wastafel in meubel. Bordestrap met verlichting naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: Overloop met vaste kast, grote slaapkamer aan de voorzijde met zicht op het bos. Tussengelegen luxe badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele vaste wastafel en toilet. Tweede ruime slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar zonnig terras op het zuidoosten met vrij uitzicht over de achterliggende tuinen. Bordestrap naar de derde verdieping.

Derde verdieping: Overloop met groot dakvenster en vaste kast. Slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel. Goed formaat slaapkamer aan de achterzijde, eveneens met dakkapel. Tussengelegen technische ruimte opstelplaats voor de Cv-combiketel, boiler, warmtepomp, mechanische ventilatie en omvormer voor de zonnepanelen. Tussengelegen wasruimte met te openen dakvenster en tevens aanwezig een werkblad voorzien van spoelbak. Luxe badkamer voorzien van inloopdouche en vaste wastafel in meubel. Separaat toilet met fontein.

Bijzonderheden: - Eigen grond - Definitief energielabel A+++ (!) - Woonoppervlak ca. 250m2 - Vrijwel volledig gerenoveerd 2024 met 1 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden - Nieuwe dakbedekking (plat en hellende delen) 2024 - Geheel voorzien van nieuwe houten kozijnen met triple glas - Volledig voorzien van vloerverwarming via CV-combiketel met hybride warmtepomp Remeha 2024 - Warm water via elektrische boiler - 8 zonnepanelen - Elektrische installatie bestaande uit 18 groepen en aardlekschakelaars - Ondanks de renovatie is vanwege het oorspronkelijke bouwjaar de ouderdomsclausule en materialen clausule van toepassing - Niet bewoningsclausule van toepassing - notariskeuze voorbehouden aan verkoper - Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Bezuidenhoutseweg 263
Stad Den Haag
Wijk Bezuidenhout
Ligging In woonwijk
Aan bosrand
Vrij uitzicht
Woningtype Woonhuis
Bouwjaar 1906
Woonoppervlakte 251m2
Energielabel A+
Kamers 7
Slaapkamers 6
Badkamers 3
Tuin Ja, achtertuin
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Van Paaschen Makelaardij B.V.
E-mailadres info@vanpaaschen.nl
Telefoonnummer 070-3495495

Vergelijkbare woningen