Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Spectaculair intern nieuw turn- key gerenoveerd topappartement (geen bovenburen) op de 2e verdieping met balkon op leuke locatie in het Belgisch Park. De renovatie is grondig aangepakt; o.a. nieuwe kozijnen rondom met HR++ glas, wand- en gedeeltelijk plafondisolatie, nieuwe installaties, keuken, badkamer en WC en een visgraat PVC vloer. Dit appartement beschikt over 2 hele ruime slaapkamers waarbij er vrij eenvoudig een 3e slaapkamer te creeeren is. Er is vrij eenvoudig een 3e slaapkamer te creeeren. Het zwarte staal-look kozijn tussen woonkamer en gang wordt nog geplaatst. ENERGIELABEL B

Ideaal gelegen in een rustige straat van het populaire Belgisch Park en op een steenworp afstand van de duinen, strand en zee; alles wat Scheveningen te bieden heeft. Dagelijkse boodschappen kunt u doen bij de gezellige winkels aan de Stevinstraat en Gentsestraat en op de wekelijkse markt. Tevens een basisschool en kinderopvang op zeer korte loopafstand. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend met de lijnen 9, 21, 22 en 23 op loopafstand. Parkeren kan voor de deur met een vergunning. Het centrum van Den Haag en de uitvalswegen zijn gemakkelijk en vlot bereikbaar.

INDELING: Haags portiek, entree appartement op eerste verdieping: halletje met meterkast en bergruimte, binnentrap naar de tweede verdieping. Ruime en lichte overloop met toilet met fontein. Royale sfeervolle doorgebroken woon/- eetkamer met open haard. luxe vakkenkast met Led-verlichting en doorloop aan de achterzijde naar half- open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, koelkast, vriezer, BORA inductiekookplaat met geintegreerde afzuiging, extra grote oven en combi- oven magnetron. Verder is de keuken voorzien van een composieten aanrechtblad en hiedt toegang tot het achterbalkon voorzien van vlonders. Enorme masterbedroom aan de voorzijde en een prima formaat slaapkamer aan de achterzijde. Op vrij eenvoudige wijze is er een 3e slaapkamer te realiseren.

BIJZONDERHEDEN: - Bouwjaar 1922 - Eigen grond - Ideale locatie in het populaire Belgisch Park - Vlakbij diverse scholen - Op loopafstand van duinen, strand en zee - 25/148e aandeel in actieve VvE, Bosschestraat 107 t/m 117 - Maandelijkse VvE bijdrage € 46,- per maand - De VvE heeft per 28/6 een kasreserve van € 23.495,83 (6 appartementen) - De VvE is voornemens een Meerjarenonderhoudsplan op te stellen - Collectieve opstalverzekering - 2 zeer ruime slaapkamers, diverse mogelijkheden om 3e slaapkamer te creeeren - Gezien het bouwjaar zal er een ouderdom- en materialenclausule worden opgenomen in de NVM-koopakte - Notariskeuze voorbehouden aan koper, doch binnen werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u Funda. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Bosschestraat 113
Stad Den Haag
Wijk Belgisch Park
Ligging In woonwijk
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1922
Woonoppervlakte 105m2
Energielabel B
Kamers 4
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Belvédère Makelaars B.V.
E-mailadres info@belvederemakelaars.nl
Telefoonnummer 070-3227715

Vergelijkbare woningen