Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Uniek en zojuist geheel inwendig gerenoveerd dubbelbovenhuis met een woonoppervlak van circa 147m2 en een dakterras van circa 21m2 gelegen aan een doorgaande weg in de wijk ‘’Laakkwartier’’. Het is gesitueerd op de tweede en derde verdieping met achterbalkon en dakterras op het noordwesten. Deze woning beschikt veder over een ruime woonkamer met moderne open keuken, maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers. De woning is geheel gerenoveerd en beschikt over de nieuwste apparatuur!

De ligging in de nabijheid van Rijswijk, Voorburg en het centrum van Den Haag maakt dit appartement heel aantrekkelijk. Geniet van de sfeer in Oud Rijswijk, ga shoppen bij de Megastores of in de bekende winkelstraten van Den Haag. In het Laakkwartier vind je winkels, (afhaal)restaurants en goed openbaar vervoer (bus 22, tram 16 en 17). Met de auto zijn de snelwegen A4, A12 en A13 goed bereikbaar. Dankzij de energiebesparende maatregelen beschikt het appartement over een gunstig energielabel A.

Indeling: Entree appartement middels portiek; entree appartement op de eerste verdieping; hal met meterkast, trap naar de tweede verdieping; overloop met toegang tot alle vertrekken; lichte woonkamer gelegen op een hoek met open keuken; de moderne keuken is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, oven- magnetron combinatie, koelkast, vriezer en vaatwasser; één ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde; twee slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen waarvan één toegang heeft tot het balkon; moderne badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel; modern separaat toilet met fonteintje; trap naar de derde verdieping. Overloop met toegang tot het dakterras op het noordwesten; op deze verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers allen aan de voorzijde gelegen; moderne tweede badkamer met inloopdouche en toilet; bergruimte met opstelplaats cv-ketel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden: * Erfpacht canon eeuwigdurend afgekocht * Woonoppervlak circa 147m2 * Dakterras circa 21m2 * Balkon 2e etage 4,36m2 * 1/3e aandeel in VvE * Bijdrage VvE € 60,- per maand * Energielabel A * Dak-, vloer en gevelisolatie * HR ketel Remeha 2023 * Mogelijkheid voor het plaatsen van 12 zonnepanelen, offerte aanwezig * Niet bewoningsclausule van toepassing * Ouderdoms- en materialen clausule worden opgenomen in de NVM koopovereenkomst

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Goeverneurlaan 441
Stad Den Haag
Wijk Laakkwartier
Ligging In woonwijk
Vrij uitzicht
Woningtype Dubbel bovenhuis
Bouwjaar 1931147
Woonoppervlakte 6m2
Energielabel A
Kamers 2
Slaapkamers 7
Badkamers
Oplevering In overleg
Balkon ja
Dakterras ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Kimmel & Co Makelaarskantoor
E-mailadres info@kimmel.nl
Telefoonnummer 070 - 324 924 9_