Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Wat een geweldig ruim en luxe gerenoveerde dubbel-bovenhuis met dakterras, hier is letterlijk over alles nagedacht! Wonen op je gemak om de hoek van verschillende winkelstraten, de gezelligste restaurants en cafés en dat allemaal op fietsafstand van het strand en centrum? Dan is dit ruime en sfeervolle appartement met 4 volwaardige slaapkamers, welke op zeer luxe wijze is gerenoveerd, zeker uw aandacht waard!

Welkom in de Bomenbuurt! Fahrenheitstraat, Thomsonlaan en het Thomsonplein: dé plekken om lekker te winkelen voor de dagelijkse boodschappen, gelegen op loopafstand van het appartement. Je vindt hier de verschillende speciaalzaken, winkels, restaurants, cafeetjes, maar ook de supermarkten. De Bosjes van Poot, Bosje van Pex, de duinen en het strand zorgen bieden de nodige rust en mogelijkheden tot ontspanning. Het centrum van de stad is ook binnen 10 minuutjes bereikt. Verder stoppen de tram en bus praktisch voor de deur waarmee ook de twee stations van Den Haag snel bereikt zijn. Met de auto ben je via de Utrechtsebaan ook zo op de A4/A12/A13.

Wat maakt dit luxe dubbelbovenhuis zo bijzonder: - De woning is hoogwaardig en strak gerenoveerd (het wordt vaker gezegd, maar kijk eens naar de foto’s!). Het is de sleutel omdraaien en direct thuiskomen! - Middels de chique openslaande deuren entree naar de woon-eetkamer. - Dit appartement heeft een lichte en ruime woonkamer met een moderne open woonkeuken inclusief kookeiland, compleet met diverse Siemens-inbouwapparatuur, waaronder een luxe bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, vaatwasser, koel/vrieskast, oven en combimagnetron. - Voorzien van 2 energiezuinige airco’s - 2 Intercoms met touchscreen en camera in de hal. - Veelvoud gebruik van spots voor de juiste belichting. - Fijn dakterras, te bereiken via de slaapkamer of via de hal op de tweede etage. - In de woning bevinden zich maar liefst twéé luxe badkamers, wat inhoudt dat elke etage zijn eigen badkamer heeft. De badkamers zijn luxe te noemen en zijn onder andere beide voorzien van een ligbad, zwevend was meubel, inloopdouche, en handdoekenradiator. - Separate plaats onder de trap voor de wasmachine en droger. - De woning is volledig voorzien van houtenvloer. - De vier slaapkamers zijn ruim te noemen en zijn gelegen op beide etages.

Goed om te weten: - Hoogwaardig gerenoveerd; - 143 m² woonoppervlak met balkon aan de achterzijde en dakterras; - Complete renovatie, waaronder al het leidingwerk, afvoeren en de elektrische installatie; - Voor- en achtergevel recentelijk helemaal opnieuw onderhouden door de VvE, alsmede de balkons; - Energielabel B; - CV ketel Remeha Avanta 2024; - 4 slaapkamers; - Twéé badkamers; - Splitsingsakte aangepast t.b.v. dakopbouw; - Asbest geheel gesaneerd; - Erfpacht eeuwigdurend afgekocht; - Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €150,00 per maand - Projectnotaris Rosenberg Polak van toepassing - Verkoper heeft de woning feitelijk nooit zelf bewoond - De lood-/en ouderdomsclause zijn van toepassing - 6 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden - Onesta verkoopvoorwaarden van toepassing

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Goudenregenstraat 178
Stad Den Haag
Wijk Bloemenbuurt
Ligging In woonwijk
Aan drukke weg
Woningtype Dubbel bovenhuis
Bouwjaar 1925
Woonoppervlakte 143m2
Energielabel B
Kamers 5
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Oplevering In overleg
Balkon ja
Dakterras ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Onesta Vastgoed
E-mailadres info@onesta-vastgoed.com
Telefoonnummer 070 - 345 95 22

Vergelijkbare woningen