Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Groot Hertoginnelaan 47 te Den Haag - (Duinoord) 

Totaal gerenoveerde parterrewoning met uitbouw, energielabel C, luxe open keuken met eiland, twee moderne badkamers en een schitterend aangelegde tuin. 

De wijk Duinoord behoort onmiskenbaar tot de mooiste en meest geliefde gebieden van Den Haag. De wijk kenmerkt zich niet alleen door haar prachtige architectuur, maar ook door haar rustige en toch zeer centrale ligging, wat haar bijzonder aantrekkelijk maakt voor een breed scala aan bewoners. Op loopafstand bevinden zich diverse vooraanstaande scholen, musea en charmante winkelstraten zoals de Reinkenstraat, de Frederik Hendriklaan en het bruisende centrum van Den Haag. Bovendien zijn het strand en de haven van Scheveningen binnen slechts 10 minuten per fiets bereikbaar, wat de wijk een ideale combinatie van stadse allure en serene omgeving biedt.

Indeling: Bij binnenkomst in de gemeenschappelijke hal wordt men verwelkomd door een statige ambiance die leidt naar de entree van het appartement. Deze entree geeft direct toegang tot de royale woonkamer, die is voorzien van een moderne open keuken. De keuken beschikt over een spoeleiland met een bar voor krukken en is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een kookplaat met wokbrander, een afzuigunit, een ingebouwde combi-oven, een ruime koelkast met vriezer en een vaatwasser. Via de hal heeft u toegang tot de hoofdslaapkamer, gesitueerd aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamer straalt comfort en rust uit en beschikt, zoals een echte masterbedroom betaamt, over een eigen luxe badkamer met een ruim ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel. Vanuit de slaapkamer leiden dubbele deuren naar de riante tuin van circa 50 m², die schitterend is aangelegd. De tweede slaapkamer, eveneens gelegen aan de achterzijde en met toegang tot de tuin, is ideaal te gebruiken als slaapkamer of werkkamer. Ook deze kamer beschikt over een eigen moderne badkamer met een inloopdouche en een wastafelmeubel. De zorgvuldig aangelegde tuin, gelegen op het noordwesten, is een oase van rust en perfect voor ontspanning. In de hal treft u een separaat toilet met fontein en een wasruimte met extra opslagruimte. Kortom, dit appartement combineert luxe en functionaliteit in een stijlvolle woonomgeving, waar elke ruimte met oog voor detail is afgewerkt.

Bijzonderheden: - Heerlijk rustig en toch centraal wonen in één van de meest geliefde straten van Duinoord; - Verzorgd aangelegde tuin; - Prachtige tijdloze sfeer met vele schitterende originele elementen; - Energielabel C; - Woonruimte voorzien van een houten vloer; - Open keuken met inbouwapparatuur en spoeleiland; - Binnen- en buiten zeer goed onderhouden; - Voorzien van dubbele beglazing;  - Gelegen op eigen grond; - Vernieuwde elektrische installatie; - Hoogrendement CV-combiketel; - Actieve VvE 104,- per maand; - Aanvaarding in overleg, kan op korte termijn. 

Dit schitterende appartement is zeker een bezichtiging waard! Interesse in deze woning maar uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling. 

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Groot Hertoginnelaan 47
Stad Den Haag
Wijk Duinoord
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1895
Woonoppervlakte 89m2
Energielabel C
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Tuin Ja, achtertuin
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Residence Makelaars
E-mailadres info@residencemakelaars.com
Telefoonnummer 0702400213

Vergelijkbare woningen