Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Midden in de Heesterbuurt, aan een van de groenste straten uit de omgeving, vindt u dit super leuke in 2018 volledig gerenoveerde 3 kamer appartement. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een ruime en lichte woonkamer met luxe open keuken, 2 slaapkamers, moderne badkamer en twee balkons. Ideaal voor starters op de woningmarkt die willen neerstrijken in deze gezellige en geliefde woonwijk! In nog geen 5 minuten lopen bent u in de Vlierboomstraat vol winkels en horeca, en in 10 minuten fietsen bent u op het strand.

Indeling; “Haagsch” open portiek met trap naar de eerste verdieping; entree woning in ruime hal met opbergkast en meterkast; zeer ruim en lichte woonkamer met uitzicht op het groen aan de Mient met open keuken en toegang tot balkon; keuken is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur; slaapkamer aan de voorzijde gelegen met eveneens uitzicht op het groen aan de Mient; tweede slaapkamer aan de achterzijde gelegen met toegang tot het balkon en inbouwkasten met opstelplaats wasmachine en cv-ketel; moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, handdoekradiator en toilet. Geheel voorzien van een houten vloer. Deze sfeervol en hoogwaardig gerenoveerde woning is zo te betrekken.

Bijzonderheden: * gelegen op eigen grond * woonoppervlakte circa 70m2 * actieve VVE, bijdrage € 85,- per maand * geheel voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen * energielabel B * oplevering in overleg * materialen, ouderdoms en niet bewoond clausule worden opgenomen in de NVM koopovereenkomst

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Mient 84
Stad Den Haag
Wijk Heesterbuurt
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Vrij uitzicht
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1926
Woonoppervlakte 69m2
Energielabel B
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Kimmel & Co Makelaarskantoor
E-mailadres info@kimmel.nl
Telefoonnummer 070 - 324 924 9_

Vergelijkbare woningen