Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Nieuwendamlaan 200 te Den Haag

Zoekt u rust, luxe en comfort? Werkelijk prachtig gerenoveerd en op een uitstekende wijze heringedeeld 2-kamer appartement met privé berging, lift en parkeren op eigen terrein, het appartement is gelegen op het mooiste gedeelte van de Nieuwendamlaan met mooi vrij uitzicht (aan zowel de voorzijde als aan de achterzijde) over groen. Het appartement beschikt over een zeer energie zuinig label B! De woning is geheel met smaak en gebruik van hoogwaardige materialen gerenoveerd TURN KEY en heeft door de ligging op de 8e etage een prachtige lichtinval en een fantastisch vrij uitzicht met veel privacy. De ligging is uniek te noemen tussen het strand en het centrum van Den Haag met goede parkeermogelijkheden voor bezoekers, uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, dichtbij de uitvalswegen en belangrijke winkelcentra (De Savornin Lohmanplein en het vernieuwde overdekte Winkelcentrum Leyenburg)

Indeling: Centrale entree met brievenbussen en bellentableau, hal met videofoon, liften en trappenhuis naar de 8e etage. Entree appartement, nieuwe meterkast, toegang naar de ruime lichte woon/eetkamer op het zuiden -voorzien van een PVC vloer- en openslaande deuren naar het zeembalkon met vrij uitzicht over groen. Luxe nieuwe keuken die is voorzien van Siemens inbouwapparatuur: koel-vriescombinatie, vaatwasser, grote combi-oven/magnetron, inductie kookplaat en afzuigkap. Ruime slaapkamer aan de achterzijde gelegen voorzien van inbouwkast. Zeer luxe badkamer met extra ruime douche (110x90), voorzien van regendouche en handdouche, prachtige brede eiken wastafel, designradiator. Kast voor wasmachine, droger en de nieuwe 80L elektrische boiler (eigendom). Luxe separaat hangend toilet voorzien van fontein. Het appartement heeft een eigen berging in het gebouw. Parkeren op eigen terrein.

Bijzonderheden: - Geweldige locatie - Zeer energie zuinig label B! - Mooi vrij uitzicht voor en achter - In 2023 volledig gerenoveerd met gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen - Prachtig tegelwerk en mooie eikenhouten PVC vloer met 10db isolatie - Actieve en gezonde VvE, bijdrage € 132, per maand. - Stookkosten €49,31 voorschot stookkosten en water. De radiatoren beschikken over elektronische meters. - Ruime liften - Volledig nieuwe elektrisch installatie - Luxe keuken en badkamer - Uitstekende parkeermogelijkheden - Privé berging op de begane grond - Eigengrond - Oplevering per direct turn key. Dit schitterende appartement, zeker een bezichtiging waard! 

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Nieuwendamlaan 200
Stad Den Haag
Wijk Leyenburg
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Vrij uitzicht
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1970
Woonoppervlakte 55m2
Energielabel B
Kamers 2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Residence Makelaars
E-mailadres info@residencemakelaars.com
Telefoonnummer 0702400213

Vergelijkbare woningen