Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Obrechtstraat 264

Heerlijk lichte, doordacht ingedeelde 4/5-kamer parterre met riante living met open keuken, heerlijk zonnige achtertuin, moderne badkamer en 3 slaapkamers in het geliefde Duinoord.

Kernelementen: aangenaam licht; heerlijk ruimtelijk; duurzaam met energielabel B; zonnige achtertuin; goede indeling;

De Obrechtstraat doorkruist het geliefde Duinoord bijna in z'n geheel. De straat bestaat uit 4 gedeelten, waarbij dit deel ligt tussen de gezellige Reinkenstraat en de Groot Hertoginnelaan, waar de huizen op de even kant een optimale oriëntatie op het Zuidzuidwesten hebben. De woonwijk dateert uit het einde van de 19e eeuw. De prachtige architectuur met fraai gedecoreerde gevels, met brede kamers met hoge plafonds en diverse typische stijlkenmerken spreekt velen aan. Daarnaast ligt de wijk uiterst centraal in Den Haag. Van hieruit zijn zowel het strand, als het centrum en de NS-stations eenvoudig met de fiets of het openbaar vervoer te bereiken. Ook de doorgaande wegen zijn eenvoudig via de Centrumring aan te rijden. Het feit dat ook diverse internationale scholen in de buurt zijn, draagt bij aan het internationale karakter van de wijk. Hart van deze geliefde wijk is de gezellige Reinkenstraat. Deze fijne winkelstraat is voorzien van een prettige mix van ambachtelijke winkels, als slagers, bakkers en een groenteboer en diverse cafés, restaurants en lunch-gelegenheden. De mix van deze voorzieningen en ligging blijkt al jaren een succes voor deze heerlijke woonwijk.

Indeling (zie voor de maatvoering bijgaande plattegronden): Vanaf de Obrechtstraat is de eigen voordeur. Bij binnenkomst is er een lange hal met bergkast, kast voor de wasmachine en droger en separaat toilet met fonteintje. Op de vloer van de hal ligt een warmgekleurde houten strokenvloer die drempelloos is doorgelegd in de kamers. Dubbele deuren met glas-in-houten roedeverdeling geven toegang tot de heerlijk lichte woon-/eetkamer met open keuken. Dankzij hoge ramen aan de voorzijde, een grote glazen pui van vloer tot plafond aan de achterzijde is de kamer heerlijk licht. Dankzij de goede maatvoering is er meer dan voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en grote eettafel om heerlijk te dineren. Achter is de moderne open keuken. Hier is gekozen voor een L-vormig keukenblok met grote lades en betonnen aanrechtblad met veel werkruimte. Daarnaast is er een aparte kastenwand voor apparatuur en nog meer bergruimte. Uiteraard is de belangrijkste apparatuur te vinden als een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasmachine, koel-/vriescombinatie en oven. Openslaande deuren geven totgang tot de heerlijk zonnige tuin. Achter zijn geen directe buren, waardoor er veel privacy en een vrij uitzicht is. Door de ligging op het Zuidwesten ligt de tuin ideaal op de middag- en avondzon. Naast de keuken is de tweede gang met toegang tot de rest van de vertrekken. Bij de verbouwing is een aparte gang gemaakt, waardoor alle kamers zelfstandig toegankelijk zijn. Eerst is er de ruime badkamer met tweede toilet, ligbad, ruime inloopdouche en wastafelmeubel met dubbele kraan. Via de gang komt men langs twee nagenoeg even grote slaapkamers met toegang tot de tuin en aan het einde van de gang is de hoofdslaapkamer. Deze slaapkamer biedt meer dan voldoende ruimte voor een volwaardig tweepersoonsbed en uitgebreide kastenwand. Ook deze kamer heeft toegang tot de eerder genoemde tuin.

Kenmerken: Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 121 m2, gemeten conform BBMI; Gelegen op eigen grond; Het 1/3e aandeel in de VvE die recent met professionele beheerder is opgestart, waarbij een MJOP wordt opgesteld, de VvE wordt ingeschreven bij de kamer van koophandel en een collectieve opstalverzekering wordt afgesloten; Voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing; Centrale verwarming met CV-combiketel (Remeha Tzerra); Gezien de feitelijke situatie worden de lokaal gebruikelijke materialen-, ouderdoms- en niet zelfbewoningsclausules aan de NVM koopovereenkomst toegevoegd;

Aanvaarding is, indien gewenst, op korte termijn mogelijk; Interesse in deze ruime, slim ingedeelde parterre met heerlijk zonnige achtertuin? Neem je eigen NVM-aankoopmakelaar mee! Deze informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons kantoor wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Obrechtstraat 264
Stad Den Haag
Wijk Duinoord
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1896
Woonoppervlakte 121m2
Energielabel B
Kamers 5
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Tuin Ja, achtertuin
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs
E-mailadres info@stokmanvanduren.nl
Telefoonnummer 070-4271200

Vergelijkbare woningen