Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Van Alkemadelaan 1244 - Benoordenhout -

Let op! Deze woning wordt op dit moment geheel luxe verbouwd (bezichtigingen al mogelijk).

Dit is luxe wonen! In dit royale (ca. 101 m2) high end en met smaak gerenoveerde 4 kamer hoekappartement met zonnig achterbalkon (zuid) over de volle breedte! Gelegen op de 2e verdieping, met veel privacy en vrij uitzicht over de duinen. Uitstekend gelegen in het aantrekkelijke en internationale Benoordenhout, met zijn fraaie parken zoals Landgoed Clingendael, diverse scholen, sportvelden en de winkels en horeca op de Van Hoytemastraat en in Duinzigt, maken dit appartement zeer gewild. Het strand en de duinen liggen op korte fietsafstand en de uitvalswegen zijn uitstekend bereikbaar.

Indeling: Entree via afgesloten portiek met brievenbussen- en bellentableau, lift naar de 2e etage. 2e verdieping: Overloop, entree appartement, mooie brede hal met toegang tot alle vertrekken, luxe wc met fonteintje, luxe badkamer met inloopdouche, en dubbele wastafel met meubel, lichte woonkamer met zijramen en openslaande deuren naar het zonnige balkon, riante luxe open eetkeuken met kookeiland en alle inbouwapparatuur. 3 goed formaat slaapkamers. In de onderbouw is er een inpandige berging.

De bijgevoegde artist impressies geven een goed beeld van de stijl van de verbouwing!

Heeft dit appartement uw interesse gewekt? Mail ons dan en ontvang de gehele technische omschrijving met foto’s van de gekozen materialen. Daarna is het mogelijk om een verkoopgesprek te plannen en eventueel een bezichtiging.

Goed om te weten: - woonoppervlakte circa 101 m²; - geheel met kunststof kozijnen en dubbel glas - vrij uitzicht - volledig luxe gerenoveerd en van alle gemakken voorzien - 3 slaapkamers - hoogwaardige materialen - de woning is met erfpacht belast; - de canon bedraagt € 42,88 per halfjaar achteraf; - heruitgifte erfpacht aangevraagd - bouwjaar 1959; - balkon gelegen op het Zuiden; - lichte woning op de hoek met fraai uitzicht; - verwarming middels Blokverwarming; - VVE bijdrage € 277,44 per maand excl. € 76,31 voorschot stookkosten 

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Van Alkemadelaan 1244
Stad Den Haag
Wijk Benoordenhout
Ligging In woonwijk
In bosrijke omgeving
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1959
Woonoppervlakte 101m2
Energielabel D
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar De Haagsche Makelaar
E-mailadres info@dehaagschemakelaar.nl
Telefoonnummer 070-369 542 8

Vergelijkbare woningen