Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Unieke patiowoning met grote raampartijen, een zonnige groene binnentuin en dakterras! Deze bijzondere patiowoning is volledig gerenoveerd en heeft o.a. een ruime woon-/eetkamer, moderne keuken en - badkamer, 3 slaapkamers en een zonnig dakterras. Deze woning is geïsoleerd, gasloos (stadsverwarming) en beschikt over het energielabel A. Het patio-eiland is ontworpen door Architectenbureau MVRDV met het thema “privacy” als uitgangspunt. Zodra u de dikke, leistenen deur achter u sluit, ervaart in de ruime en besloten groene tuin van 98 m2 een oase van rust. De woning ligt in een waterrijke omgeving en de natuur-en recreatiegebieden het Delftse Hout en de Dobbeplas liggen in de directe omgeving. Het gezellige centrum van Delft ligt op 10 minuten fietsafstand en Den Haag en het strand zijn met de tram, fiets en auto snel en gemakkelijk bereikbaar. Winkelcentrum Ypenburg, openbaar vervoer (randstadrail en tram) bevinden zich op loopafstand gelegen. De woning heeft ook een zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen (A4, A12, A13).

Indeling:

Begane grond: Via een lange afgesloten gang toegang tot de fraai ingerichte binnentuin, entree woning, ruime hal met intercom, meterkast, garderoberuimte en opstelplaats voor wasmachine en droger en toegang tot het toilet met fontein. In het midden van de woning verbindt een centrale hal met vide de overige ruimtes met elkaar. Vanuit deze hal bereikt u in de lichte woonkamer (7.32 x 5.05) met 2 dubbele openslaande tuindeuren naar de patiotuin. De moderne keuken is voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, oven-magnetron, koelkast en vriezer. Daarnaast bevindt zich op de begane grond een tuingerichte slaapkamer/werkkamer (5,05 x 3,06 m). De gehele begane grond is voorzien van 5 dubbele openslaande deuren die direct toegang geven tot de zonnige patiotuin. In de hal bevindt zich een tweede ingang aan de straatzijde van de woning, met voldoende parkeergelegenheid en laadpaal voor de deur.

1e etage: Via de open trapopgang bereikt u de ruime en lichte overloop op de 1e etage. Vanuit de vide heeft u toegang tot 2 slaapkamers op deze verdieping: Slaapkamer 2 (3.12 x 4.95) met Frans balkon met dubbele openslaande deuren, airconditioning en deur naar tussenliggende ruime badkamer. Slaapkamer 3 (2.07 x 4.95) met eveneens toegang tot de badkamer, airconditioning en met toegang tot het riante dakterras (5.90 x 4.95). Moderne nieuwe badkamer (4.13 x 2.00) met aparte doucheruimte met thermostaatkraan, tweede toilet, dubbel wastafelmeubel en radiator. De gehele eerste verdieping is voorzien van 4 dubbele openslaande deuren met Frans balkon.

Aanvullende informatie; - Bouwjaar 2004 - Gelegen op eigen grond - Volledig geïsoleerd - Energielabel A geldig t/m 26-10-2027 - Gerenoveerd in 2018 en 2020 - 3 slaapkamers - Patio/binnentuin met bijzonder veel privacy - Voldoende parkeergelegenheid - Voor de maten verwijzen wij u naar de plattegronden - Aanvaarding in overleg

Bent u enthousiast over dit huis, maar heeft u uw eigen huis nog niet verkocht? Neem dan contact met ons kantoor op voor een waardebepaling, zonder enige verdere verplichting. We plannen dan direct een afspraak in met één van onze makelaars zodat u op korte termijn zicht heeft op uw mogelijkheden. Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld onder andere aan de hand van de door de verkoper aan ons ter beschikking gestelde gegevens. Door Estata wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Van Dijkwater 11
Stad Den Haag
Wijk Waterbuurt
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Woonhuis
Bouwjaar 2004
Woonoppervlakte 123m2
Energielabel A
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Tuin Achtertuin en Patio/atrium
Oplevering In overleg
Dakterras ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Estata Makelaars o.g.
E-mailadres info@estata.nl
Telefoonnummer 070-3507050

Vergelijkbare woningen