Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen
We zoeken een nieuwe eigenaar voor ons platform klaaromtewonen.nl Meer informatie of direct contact

Interesse in Klaaromtewonen.nl ?

Na jarenlang duizenden mensen te hebben geholpen aan hun nieuwe droomhuis hebben wij besloten te stoppen met KOTW!

Ben jij geïnteresseerd om ons platform over te nemen? Mail je plan en gegevens naar info@kotw.nl. Wij nemen contact met je op.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een volledig gerenoveerd en instapklaar huis op een toplocatie? Kom dan deze parel in de Visserijbuurt bekijken!

Oorspronkelijk waren het twee aparte appartementen, maar de twee eenheden zijn samengevoegd tot een perfect familiehuis met 5 ruime slaapkamers, een extra studeerkamer en 2 complete badkamers. Tijdens de renovatie is niet alleen aandacht besteed aan esthetiek en design, maar ook aan de praktische behoeften van een gezin en comfort. Dankzij de isolatie tijdens de renovatie heeft de woning een energielabel A. Deze woning ligt in de Visserijbuurt, op de hoek van het Westbroekpark en op korte afstand van het strand en winkelstraten zoals de Keizerstraat en Stevinsstraat. Voor gezinnen zijn het Lycée Français Van Gogh, de Duitse School en beide Europese scholen op korte loop-/fietsafstand, evenals vele gewilde Nederlandse openbare scholen.

Bij binnenkomst van het huis vanaf de straat komt u in de hal met de deur naar de woonkamer en de trap die u naar de bovenverdiepingen brengt. De grote woonkamer is verbonden met de keuken en opent ook naar de binnenplaats. De woonkamer is voorzien van een goed werkende houtkachel, heerlijk voor de regenachtige winters. De keuken is volledig uitgerust met nieuwe apparatuur (zoals een inductiekookplaat) en biedt ruimte voor een eettafel voor het gezin. De keuken opent ook naar de binnenplaats. Om het gebruik van de buitenruimte te maximaliseren, is een trap toegevoegd om het zonnige terras te bereiken. Verder vindt u op deze verdieping een apart toilet en ingebouwde kasten onder de trap.

De trap brengt u naar de eerste verdieping. Op deze verdieping vindt u 2 ruime slaapkamers en een kleinere kamer aan de voorkant, ideaal als kantoorruimte aan huis. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde opent naar het zonnige terras. Op deze verdieping vindt u een grote, moderne badkamer met een bad en douche, en tussen de 2 woonkamers een XL-walk-in closet.

Op de derde verdieping vindt u nog 3 ruime en bijna gelijkwaardige slaapkamers, ideaal voor een gezin met 3 kinderen, en een tweede complete badkamer met toilet. Op de overloop zijn ingebouwde kasten toegevoegd.

Als u op zoek bent naar een instapklaar huis, met prachtige historische charme maar ook praktische voorzieningen, mis deze kans dan niet. Neem contact op met ons kantoor om een bezichtiging te plannen. Details: - Willem Kuijperstraat 94-96 - Bouwjaar: 1898 - Oppervlakte: ca. 170 m² - Volledige eigendom - 5 slaapkamers + 1 studeerkamer - 2 badkamers, 2 aparte toiletten - Energielabel A - Woning direct beschikbaar

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Willem Kuijperstraat 94
Stad Den Haag
Wijk Visserijbuurt
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Woonhuis
Bouwjaar 1898
Woonoppervlakte 170m2
Energielabel A
Kamers 7
Slaapkamers 6
Badkamers 2
Oplevering In overleg
Balkon ja
Dakterras ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar VERRA Makelaars
E-mailadres info@verraexpathomeservices.com
Telefoonnummer 070 204 1122

Vergelijkbare woningen