Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen
We zoeken een nieuwe eigenaar voor ons platform klaaromtewonen.nl Meer informatie of direct contact

Interesse in Klaaromtewonen.nl ?

Na jarenlang duizenden mensen te hebben geholpen aan hun nieuwe droomhuis hebben wij besloten te stoppen met KOTW!

Ben jij geïnteresseerd om ons platform over te nemen? Mail je plan en gegevens naar info@kotw.nl. Wij nemen contact met je op.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een moderne, ruime instapklare woning? Deze gerenoveerde dubbele bovenwoning van 87 m2 aan de Blommersdijkselaan biedt het allemaal: een stijlvolle woning, zonnig balkon op het zuiden en prachtig uitzicht op de Rotterdamse skyline. De straat is recent vernieuwd, breed opgezet en omgeven door groen en heeft karakteristieke gevels. Binnen vind je een royaal woongedeelte, twee slaapkamers en een sfeervolle indeling. Het geheel is perfect afgewerkt en instapklaar! De woning is gelegen in het bruisende Oude Noorden, met hippe winkels, restaurants en terrassen op loopafstand. Daarnaast is de rustige laan strategisch gelegen: uitvalswegen zoals de A20/A16/A13, én uitstekende verbindingen met openbaar vervoer (o.a. station Noord en tramhalte). Een perfecte mix van stadsleven en rust!

Indeling: Gedeelde opgang naar de 2e verdieping. 2e verdieping: Entree met toegang tot het woongedeelte. Het woongedeelte (met vaste kast) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over hoge raampartijen waardoor er veel zonlicht binnenkomt. Het prachtige eetgedeelte is gelegen aan de achterzijde en staat in open verbinding met de half open keuken. Er is hier genoeg ruimte voor een riante tafel waar met een groot gezelschap gezeten kan worden. De mooie open keuken met fijne lichtinval beschikt over diverse soorten inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, oven, magnetron, vaatwasser, een koel-/vriescombinatie en een Quooker. Ook is er een separaat toilet en een kast met CV-opstelling. De gehele woning is recent volledig gerenoveerd waarbij onder andere de fundering, het dak en de kozijnen vernieuwd zijn 3e verdieping: Op de derde verdieping bevindt zich de overloop met toegang tot de 2 slaapkamers en de moderne badkamer. De ruime slaapkamer aan de achterzijde wordt nu gebruikt als kinderkamer. De balkenstructuur maakt deze kamer tot een zeer sfeervolle en karakteristieke ruimte. Er is een deur naar het heerlijke balkon dat zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning en gelegen is op het zonnige zuiden. Hier kan op zonnige dagen de hele middag/avond van de zon genoten worden. De slaapkamer aan de voorzijde heeft op maat gemaakte inbouwkasten. Ook deze kamer is zeer sfeervol door de schuine daken. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, design radiator, dubbele wastafel met meubel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden: - Bouwjaar 1909 - Woonoppervlakte 87 m2 - Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot 1 augustus 2066 - Energielabel C - Actieve V.v.E, bijdrage € 100 per maand - Het appartement is volledig voorzien van dubbel glas - In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen Oplevering: -In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in. Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Blommersdijkselaan 8 -B02
Stad Rotterdam
Wijk Oude Noorden
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Dubbel bovenhuis
Bouwjaar 1909
Woonoppervlakte 87m2
Energielabel C
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar vandeVijver Makelaardij
E-mailadres info@vandevijvermakelaardij.nl
Telefoonnummer 010-203 79 47

Vergelijkbare woningen