Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Wonen in stijl en comfort in Huize Maris Stella.

Welkom in het schitterende Huize Maris Stella, een voormalig klooster uit 1911 dat volledig is gerenoveerd en getransformeerd tot een charmant en luxueus wooncomplex. Dit prachtige gebouw biedt een unieke kans om te wonen in een smaakvol en klassiek appartement, voorzien van alle moderne gemakken, comfort en duurzaamheid.

Stijlvol en duurzaam wonen.Het appartement aan Kortenaerstraat 1 heeft een energielabel A en is voorzien van stadsverwarming, wat zorgt voor een aangename en duurzame leefomgeving. De ruime en lichte kamers zijn met oog voor detail gerenoveerd, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en een moderne, tijdloze inrichting. Historische charme met moderne gemakken. Huize Maris Stella combineert de historische charme van een klooster met de luxe van nu. Het gebouw beschikt over een lift, waardoor alle verdiepingen gemakkelijk bereikbaar zijn. Je auto parkeer je veilig op het afgesloten privé parkeerterrein, en voor de momenten van ontspanning kun je terecht op het gemeenschappelijke dakterras. Hier geniet je van een spectaculair uitzicht over de skyline van Rotterdam, een perfecte plek om de dag af te sluiten met een glas wijn of een goed boek.

Levendige locatie. Gelegen aan een fraai plein in de gezellige wijk Cool, biedt dit appartement de perfecte balans tussen rust en levendigheid. Op slechts een steenworp afstand bevindt zich de bruisende Witte de Withstraat, bekend om zijn gezellige bars, restaurants, en culturele hotspots. Alles wat je nodig heeft, van supermarkten tot boetiekjes, ligt binnen handbereik.

Jouw nieuwe thuis. Dit volledig gerenoveerde twee kamer loftappartement is meer dan alleen een plek om te wonen – het is een thuis waar historie en modern comfort samenkomen. Een unieke kans om te genieten in een van de mooiste buurten in het bruisende hart van Rotterdam. Het appartement is gelegen op de beletage en biedt een speelse ruimte met hoge plafonds, grote raampartijen en een entresol met slaapkamer en badkamer. In de kelder bevindt zich tevens nog een aparte berging. Dit unieke appartement mag met recht een urban loft genoemd worden. Grijp deze kans en ontdek zelf de charme en luxe van dit prachtige appartement. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact met ons op.

Indeling
Begane grond Entree, ruime hal, meterkast.

Beletage
Royale woonkamer met een plafond van meer dan 4 meter hoog, schitterende hoge raampartijen, trapopgang naar de entresol en een splitlevel naar de royale woonkeuken met grote keukenopstelling en alle denkbare inbouwapparatuur, wasruimte, toilet met wandcloset en fontein. Entresol Ruime slaapkamer met stalen puien naar de woonkamer, luxe half open badkamer met duo wastafelmeubel, inloopdouche en wandcloset.

Bijzonderheden - Energielabel A - Bouwjaar 1911 - Eigen grond - Eigen berging in de onderbouw - Ruim gemeenschappelijk dakterras - Parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein te koop voor € 35.000,- k.k. verplichte afname - De VVE zal voor de levering worden geactiveerd - Verwarming en warm water d.m.v. stadsverwarming - Projectnotaris van toepassing - Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Kortenaerstraat 1 -B
Stad Rotterdam
Wijk Cool
Ligging Aan rustige weg
In centrum
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1911
Woonoppervlakte 110m2
Energielabel A
Kamers 2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Dakterras ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Baljon Makelaars
E-mailadres info@baljonmakelaars.nl
Telefoonnummer 010-4223000

Vergelijkbare woningen