Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen
We zoeken een nieuwe eigenaar voor ons platform klaaromtewonen.nl Meer informatie of direct contact

Interesse in Klaaromtewonen.nl ?

Na jarenlang duizenden mensen te hebben geholpen aan hun nieuwe droomhuis hebben wij besloten te stoppen met KOTW!

Ben jij geïnteresseerd om ons platform over te nemen? Mail je plan en gegevens naar info@kotw.nl. Wij nemen contact met je op.

Omschrijving

Deze woning doet mee aan de Open Huizen Dag en is zonder afspraak te bezichtigen op zaterdag 5 oktober 2024 van 11:00 uur tot 15:00 uur.

Aan de statige Mathenesserlaan gelegen riante bovenwoning (251 m²) met 4 slaapkamers, 2 badkamers, een hele verdieping die als 5e slaapkamer gebruikt kan worden maar ook als apart appartement en een waanzinnig dakterras van ca. 40 m²! Deze karakteristieke woning maakt deel uit van een markant gebouw uit 1924 dat in 2012 geheel is getransformeerd tot 6 luxe woningen. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en heeft een energielabel B!

Er is een gezamenlijke voortuin met een zonoriëntatie op het zuidwesten.

Het straatbeeld van de Mathenesserlaan wordt bepaald door voorname herenhuizen en vormt één van de belangrijkste stedenbouwkundige structuren van de westelijke uitbreiding van Rotterdam rond 1900. Dankzij de centrale ligging is dit een binnenstedelijke toplocatie waar het bruisende stadsleven en de natuur volledig in harmonie zijn: stads wonen en ontspannen in één. Alle stedelijke gemakken en vrijetijdsbestedingen zijn binnen handbereik. De Nieuwe Binnenweg, met een enorme keuze aan gezellige eet- en drinkgelegenheden, hippe boetiekjes en delicatessenwinkels liggen op loopafstand. De grote supermarkten voor de dagelijkse benodigdheden zijn nabij. Musea liggen als het ware ‘om de hoek’, net als het Erasmus MC. Bovendien is de ligging ten opzichte van diverse scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen zoals de A13 en A20 zeer gunstig.

Indeling

Begane grond Via gezamenlijke afgesloten diepe voortuin toegang naar de woning.

Entree, trapopgang.

Tweede verdieping Entree, overloop, toilet met fonteintje, riante woonkamer met aan de voorzijde woning breed gedeelte. De woonkamer is voorzien van eikenhouten lamelparket. Door de grote raampartijen aan voor- en achtergevel is de lichtinval optimaal. Via openslaande deuren toegang tot het balkon aan de voorzijde met een leuk uitzicht over de laan. De halfopen keuken is aan de achterzijde en is op maat gemaakt door Mereno keuken. De keuken heeft een composiet keukenblad, veel bergruimte en luxe inbouwapparatuur zoals een koelkast, aparte vriezer, combinatie oven/magnetron, oven/stoomoven, afwasmachine, gaskookplaat (Neff) en afzuigkap (Novy). Vanuit de keuken is er een mooi uitzicht op het groen van de onderliggende tuinen. Via breed, mooi trappenhuis toegang naar 3e verdieping

Derde verdieping Brede overloop, toilet met fonteintje, slaapkamer 1 aan achterzijde met openslaande deuren naar balkon, ruime en-suite badkamer voorzien van Belgisch hardsteen vloer, vrijstaand ligbad, inloopdouche en wastafel. Slaapkamer 2 aan achterzijde die nu in gebruik is als inloopkast. Slaapkamer 3 en slaapkamer 4 zijn aan de voorzijde. 2e badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel.

Vierde etage Riante open ruimte met veel sfeer doordat de dakbalken zichtbaar zijn. De lichtinval is prachtig door de vele raampartijen. Ingebouwde kast met de cv-installatie en de opstelplaats voor wasmachine en droger. Toegang tot waanzinnig dakterras van bijna 40 m²! Hier kan je geheel in privacy genieten van de buitenlucht, de zon en het prachtige uitzicht op een aantal iconen van Rotterdam zoals de Euromast en de Zalmhaventoren. Deze verdieping is ook eenvoudig in te richten als een extra appartement door het aanleggen van een keukentje en/of badkamer.

Bijzonderheden - Bouwjaar 1924 - Energielabel B - Woonoppervlakte 251 m² - Eigen grond - Verwarming en warmwater middels CV ketel ( Ferroli, geïnstalleerd 2012) - Volledig voorzien van dubbele beglazing (deels HR ++) - Gezamenlijke voortuin met een zon oriëntatie op het zuidwesten - Beschermd Stadsgezicht - In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen wegens het bouwjaar - Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars, maandelijkse bijdrage € 372,-

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Mathenesserlaan 471 -B
Stad Rotterdam
Wijk Nieuwe Westen
Ligging In centrum
Vrij uitzicht
Woningtype Dubbel bovenhuis
Bouwjaar 1924
Woonoppervlakte 251m2
Energielabel B
Kamers 6
Slaapkamers 5
Badkamers 2
Tuin Ja, voortuin
Oplevering In overleg
Balkon ja
Dakterras ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Baljon Makelaars
E-mailadres info@baljonmakelaars.nl
Telefoonnummer 010-4223000