Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Deze moderne maisonnette van circa 102 m2 bevindt zich in een uniek stukje Rotterdam waar nog sprake is van een rustige, groene en waterrijke omgeving, maar toch in de directe nabijheid van alle stedelijke voorzieningen. De woning heeft een luxe afwerking en kenmerkt zich door bijzonder veel lichtinval en vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde. Bovendien is de woning energiezuinig gebouwd waardoor er een gunstig energielabel B van toepassing is.

De woning heeft een praktische indeling en beschikt over een kleine voortuin op de begane grond en een riant balkon op de 1e verdieping met een ligging op het zonnige zuiden. Op het afgesloten en overdekte parkeerterrein is een eigen parkeerplaats aanwezig, welke separaat te koop wordt aangeboden. De woning maakt onderdeel uit van een kleinschalig appartementencomplex met een goed georganiseerde Vereniging van Eigenaars. In het gebouw is onder andere een gemeenschappelijk dakterras, fietsenstalling en een kantineruimte aanwezig waar bewoners gebruik van mogen maken.

De wijk Nieuw-Terbregge staat bekend als een gemoedelijke, veilige en kindvriendelijke buurt. De woningen zijn er gebouwd volgens het principe van duurzaam bouwen, waarbij er is gekozen voor hoogwaardige materialen en energiebesparende maatregelen. In de wijk zijn meerdere waterpartijen, plantsoenen, speelgelegenheden en voldoende vrije parkeergelegenheden aanwezig. Aan recreatievoorzieningen geen gebrek: de Rotte, de Bergse Voorplas, het Lage Bergse Bos, het Kralingse Bos en de -Plas liggen allemaal op steenworp afstand. Bovendien is deze locatie zeer centraal gelegen ten opzichte van de Bergse Dorpsstraat, diverse (basis)scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en de uitvalswegen A16 en A20. Het bruisende stadscentrum bevindt zich op ongeveer 20 minuten fietsafstand.

Dit is een ideale starterswoning. Qua prijs valt de woning in de startersvrijstelling voor de overdrachtsbelasting. Ben je onder de 35 jaar en wordt dit je eerste eigen koopwoning dan betaal je geen overdrachtsbelasting. Een voordeel van circa € 8.500,-!

Indeling

Begane grond: Voortuin met toegang naar entreedeur, open entree met ingebouwde garderobekast en meterkast. Royale woonkeuken (circa 5.41 x 5.09 m) voorzien van een ruime eethoek en een luxe keukenopstelling met eilandgedeelte en wandblok. Het eilandgedeelte is voorzien van een fraai RVS werkblad met grote spoelbak met mengkraan en zeeppomp, 4 inductiepitten, een enkele wokbrander op gas en een RVS afzuigkap. Het wandblok is voorzien van een combi-oven, koelkast, vriezer en veel bergruimte. Direct grenzend aan de keuken bevindt zich de moderne toiletruimte voorzien van fonteintje. De woning is middels een achterdeur tevens te betreden via het achtergelegen parkeerterrein. De gehele verdieping is voorzien van massief houten vloerdelen.

1e verdieping: Ruime overloop met toegang naar alle vertrekken. Royale en speels ingedeelde living aan de achterzijde (circa 7.81 x 5.09/3.95 m) met toegang naar riant balkon op het zuiden. Royale slaapkamer aan de voorzijde (circa 4.12 x 5.09 m) met voldoende ruimte voor één of meerdere kledingkasten. Luxe badkamer met een fraaie beton ciré wandafwerking en luxe vloer- en wandtegels voorzien van vrijstaand ligbad, inloopdouche met rainshower, breed wastafelmeubel met 2 wasbakken en spiegel en een designradiator. De luxe uitstraling wordt nog meer versterkt door de in de wand ingebouwde mengkranen. Op de overloop bevindt zich een inpandige berging voorzien van de CV-installatie en aansluiting voor de wasmachine. Nagenoeg de gehele verdieping is voorzien van een hoogwaardige visgraat parketvloer.

Bijzonderheden: • Bouwjaar 2002 • Energielabel B • Woonoppervlakte circa 102 m2 • Inhoud circa 265 m3 • Erfpachtgrond, welke is afgekocht tot en met 31 augustus 2051 • Verwarming en warm water middels CV-combiketel met WTW-systeem • De V.v.E. is zeer actief, huidige bijdrage is circa € 170,- per maand • Eigen parkeerplaats aanwezig, separaat te koop voor € 15.000,- k.k. • De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing • Oplevering in overleg, kan spoedig.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Piet van de Polsingel 6
Stad Rotterdam
Wijk Terbregge
Ligging In woonwijk
Aan water
Aan rustige weg
Vrij uitzicht
Woningtype Appartement
Bouwjaar 2002
Woonoppervlakte 102m2
Energielabel B
Kamers 3
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Tuin Ja, voortuin
Oplevering In overleg
Balkon ja
Parkeerplaats ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Rijndelta Makelaars
E-mailadres info@rijndelta.com
Telefoonnummer 010 4 13 24 60

Vergelijkbare woningen