Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Instapklaar, sfeervol en modern 3-kamer appartement in Blijdorp! In 2021 hoogwaardig gerenoveerd en gemoderniseerd, verkeert in uitstekende staat, beschikt over een luxe keuken met alle denkbare Siemens apparatuur, modern sanitair en een heerlijk balkon op het zuiden.

 

Locatie: Het appartement is gelegen in hartje Blijdorp, aan de voeten van het Vroesenpark. Hier kun je 's zomers heerlijk sporten, recreëren of een drankje doen bij het Vroesenpaviljoen, waar het heerlijk toeven is! Verder is het appartement gelegen nabij alle stadse voorzieningen met alle benodigde winkels, metrostation Blijdorp, het bruisende stadscentrum van Rotterdam en uitvalswegen A13/A20. Hier kom je tot rust, maar kun je de stadse drukte binnen no-time opzoeken!

Het appartement is in 2021 grondig gerenoveerd en gemoderniseerd. Keuken, badkamer, elektra, leidingwerk, wanden en plafonds voorzien van stucwerk, plafond extra geïsoleerd, vloerisolatie.

 

Indeling: Portiek, eigen entree.

 

Tweede verdieping: Hal/entree, gang waarop uitkomt de ruime L-vormige woonkamer die gelegen is over de hele diepte van de woning met luxe open keuken aan de voorzijde en een balkon aan de achterzijde. De keuken met modern keukenblok met kookeiland en voorzien van Siemens inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, kookplaat met ingebouwde afzuiging, oven, aparte combi-magnetron, koelkast, vrieskast en Quooker. De nette badkamer is geheel betegeld en voorzien een inloopdouche, toilet een wastafelmeubel. De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is van ruime afmeting en heeft tevens toegang tot balkon. Derde verdieping: (via eigen trap). Overloop waarop uitkomt de tweede slaapkamer aan de achterzijde.

 

Bijzonderheden: - Bouwjaar: 1939 - Woonoppervlakte 96 m2 - Geheel voorzien van dubbele beglazing - Balkon op zuiden - Voorzien van CV-installatie - Actieve VvE met MJOP, maandelijkse bijdrage € 196,- - Eigen berging in de kelder - Gelegen in gebied dat is aangewezen tot beschermd stadsgezicht - Ouderdomsclausule van toepassing - Oplevering in overleg

 

BIEDLOGBOEK Makelaars zijn wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen. Biedingen kunt u, indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dient u daarna digitaal aan ons te bevestigen via uw MOVE-account. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend. Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoop makelaar in.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Stadhoudersweg 152 -B
Stad Rotterdam
Wijk Blijdorp
Ligging In woonwijk
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1939
Woonoppervlakte 96m2
Energielabel C
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Voorberg NVM Makelaars
E-mailadres rotterdam@voorberg.nl
Telefoonnummer 010-2650040

Vergelijkbare woningen